Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΤΖΙΔΗ - ΤΑΚΗ ΚΟΡΟΒΕΣΗ


Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών  (αριθμός πινακίου 1, δικαστήρια Ευελπίδων, κτήριο 9, αίθουσα 4) η μήνυση του Γιάννη Κωνσταντάτου κατά των Χρήστου Κορτζίδη και Τάκη Κοροβέση για «συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου».

Στις 28 Σεπτεμβρίου για την ίδια υπόθεση θα εκδικαστεί η αγωγή με την οποία ζητά αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων € και την έως ένα έτος προσωπική κράτηση των εναγομένων ως μέσο εκτελέσεως της απόφασης του δικαστηρίου.

Στις 25 Ιανουαρίου 2017 ο Γιάννης Κωνσταντάτος κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και συγκεκριμένα για το φύλλο 8 της εφημερίδας «Εξ Ευωνύμων» με κύριο τίτλο «Ζημιώνει το δήμο για χατήρι του Λάτση», σε βάρος των Χρήστου Κορτζίδη και Τάκη Κοροβέση. Ο βασικός ισχυρισμός του είναι ότι δεν έθεσε ποτέ θέμα αξιοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου που χρησιμοποιεί ο Αθλητικός Σύλλογος Σουρμένων για τη δημιουργία σταθμού διαχείρισης απορριμμάτων ενώ υπάρχει πληθώρα στοιχείων που αποδεικνύουν το αντίθετο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μήνυση κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία της αυτόφωρης σύλληψης των δύο στελεχών της παράταξής μας.

Αν και οι αιτιάσεις περί συκοφαντικής δυσφήμησης απαντήθηκαν από τον Χρήστο Κορτζίδη την ίδια κιόλας ημέρα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (δείτε εδώ), ο Γιάννης Κωνσταντάτος συνέχισε με εξώδικο με το οποίο απαίτησε να δημοσιεύσουμε στο φύλλο 9 της εφημερίδας μας άρθρο με τίτλο «Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος δεν ζημίωσε τον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης για χατήρι του επιχειρηματία Λάτση» στο οποίο να ανακαλούμε όλο το δημοσίευμα του φύλλου 8, και στη συνέχεια κατάθεσε αγωγή.

Φυσικά δεν μπορούσαμε να του κάνουμε «το χατήρι». Η  παράταξή μας ποτέ δεν κατέφυγε στη συκοφαντία για να πετύχει πολιτικά οφέλη. Ο δρόμος που βαδίζει η δημοτική αρχή είναι ολισθηρός και θλιβερός.

2/9/2017Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

Την παραίτηση του υπέβαλε στις 19 του μήνα ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) κ. Ιωάννης Κουκιάδης. Ο κ. Κουκιάδης υπέβαλε την παραίτησή του στον κ. Ζανιά, που συμφώνα με πληροφορίες έχει γίνει δεκτή.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ/ΑΚΡΙΒΕΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 8 μμ Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Ελληνικό

ΞΕΚΙΝΑΜΕ, ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

  Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 6:30 μμ, στο Α' ΚΑΠΗ (Αλεξιουπόλεως 27), οργανώνουμε εκδήλωση για τη συζήτηση του πλαισίου των θέσεων μας εν όψει των δημοτικών εκλογών τον Οκτώβριο φέτος και την επιλογή υποψηφίου/ας δημάρχου.