Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το θέμα του πρ. αεροδρομίου και του ΚΥΤ στη Βουλή

Συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο, Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, πραγματοποίησε ο Χρ.Κορτζίδης, Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 στη Βουλή.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ευρύτερες εξελίξεις στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και της παραλίας του Αγ.Κοσμά και ο Π.Καμμένος ενημερώθηκε για ορισμένα κρίσιμα θέματα που προκύπτουν από αυτή για την περιοχή του Ελληνικού και της Αργυρούπολης. Εξέφρασε την αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού και διατύπωσε ορισμένες σκέψεις για την έμπρακτη υποστήριξή του στα αιτήματα του Δήμου μας, όπως η συγκρότηση μίας διακομματικής επιτροπής για το θέμα του Ελληνικού και η επιτόπου ενημέρωση του ίδιου και των βουλευτών της Β΄ Αθήνας το αμέσως επόμενο διάστημα. Εκτός από το Ελληνικό, ο Π.Καμμένος ενημερώθηκε και για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για επέκταση του ΚΥΤ Αργυρούπολης.
Από την πλευρά του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Ροδή Γεωργακάκη, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, ο Χρήστος Βλάχος, Αντιδήμαρχος Παιδείας, και η Φερενίκη Βαταβάλη, ειδική συνεργάτης. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.