Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Φεστιβάλ νέων στο πρ. αεροδρόμιο


To Youth Festival (Φεστιβάλ Νέων με τη συμμετοχή ερασιτεχνικών μουσικών συγκροτημάτων και χορευτικών ομάδων) φέτος διοργανώνεται στο χώρο του Δυτικού Αεροδρομίου με τη συμμετοχή 33 συγκροτημάτων και 5 χορευτικών ομάδων.
Η επιλογή του χώρου έγινε για δύο λόγους:
1ο Θεωρούμε πως ο χώρος του αεροδρομίου ανήκει στα νέα παιδιά, στις επόμενες γενιές και πρέπει να τον γνωρίσουν και να κάνουν τις δικές τους δράσεις στο χώρο αυτό. Γι’ αυτό κάθε κατηγορία ότι πολιτικοποιούμε τον πολιτισμό, θυσιάζουμε τις εκδηλώσεις θεσμούς της Αργυρούπολης, για τις δήθεν αγωνιστικές κινητοποιήσεις για το αεροδρόμιο είναι εκτός πραγματικότητας, διότι αυτοί που τα λένε δεν έχουν καταλάβει ότι ο Δήμος και η πόλη μας φθάνει μέχρι την θάλασσα και ότι αυτό το κομμάτι γης ανήκει στους πολίτες της Αθήνας και θέλουμε οι νέοι άνθρωποι να γνωρίσουν την περιουσία που τους ανήκει.
2ο Στο χώρο αυτό έχουν αρχίσει και γίνονται αρκετά μουσικά Φεστιβάλ και ήδη τον γνωρίζουν τα νεανικά σχήματα.
3ο Η μεγάλη συμμετοχή δεν μας επιτρέπει να ξανακάνουμε τη διοργάνωση αυτή στο χώρο του Ανοιχτού Πέτρινου Θεάτρου στην Αργυρούπολη διότι λόγω του ότι βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή, γύρω στις 11.30 με 1200 το βράδυ η αστυνομία μας αναγκάζει να σταματήσουμε, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός παρά πολλά σχήματα.
4ο Όσο αφορά στα λεγόμενα αντιπολιτευόμενου Δημοτικού Συμβούλου για το υψηλό κόστος, τα συγκριτικά στοιχεία υπάρχουν και βεβαιώνουν ότι είναι χαμηλότερο από προηγούμενες διοργανώσεις.
5ο Ο εκφοβισμός, η τρομοκρατία και το ποιος θα έχει ευθύνη αν συμβεί κάτι κακό
νομίζουμε πως πράγματι αυτοί που τα λένε δεν έχουν τη δύναμη και το σθένος να πάρουν την παραμικρή ευθύνη ως αιρετοί και κρύβονται πίσω από φοβιστικά διλήμματα και μικροπολιτικές.
Εξ’ άλλου η πλειοψηφία των συμμετεχόντων έχει ενθουσιαστεί με την αλλαγή χώρου και δεν φοβούνται καθόλου να ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα και να τελειώσουν στις 2 ή 3 το πρωί.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο, ώστε η διοργάνωση αυτή για άλλη μια φορά να είναι πολύ πετυχημένη.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.