Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ


Την παραίτηση του υπέβαλε στις 19 του μήνα ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) κ. Ιωάννης Κουκιάδης. Ο κ. Κουκιάδης υπέβαλε την παραίτησή του στον κ. Ζανιά, που συμφώνα με πληροφορίες έχει γίνει δεκτή.
Ο κ. Κουκιαδης επικαλείται προσωπικούς λόγους για την παραίτησή, του ωστόσο υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΤΑΕΙΠΕΔ ήταν «πολιτικά» διορισμένος από την προηγούμενη κυβέρνηση και αποτελούσε πρόταση του ΠΑΣΟΚ.
Πολιτικές επιλογές ήταν επίσης η κα Άννα Ζωηρού, που είχε προταθεί από το ΛΑΟΣ αλλά και ο κ. Αντώνης Βαρθολομαίος που ήταν πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε ανάλογες κινήσεις.
Υπάρχουν επίσης διορισμένοι εκπρόσωποι της Κομισιόν και της τρόικας, οι οποίοι πιθανότατα θα παραμείνουν στη θέση τους. Σημειώνεται πως όλες οι αλλαγές θα λάβουν σάρκα και οστά όταν ορκιστεί ο νέος υπουργός Γ. Στουρνάρας.
Σε επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ αναφέρεται ότι: 
"Ο Πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, καθηγητής Εργατικού Δικαίου Ιωάννης Κουκιάδης, υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα, την παραίτησή του.
Με επιστολή του, στις 19 Ιουνίου 2012, προς τον υπηρεσιακό Υπουργό Οικονομικών Γεώργιο Ζαννιά, εξηγεί πως οι λόγοι της απόφασής του είναι καθαρά προσωπικοί ενώ ταυτόχρονα εκφράζει τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη που έδειξε η Πολιτεία προς τον ίδιο.
Ο καθηγητής κ. Ι. Κουκιάδης άσκησε τα καθήκοντα του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ από την 29η Ιουλίου 2011, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών που αποτελεί, ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου, τον μοναδικό μέτοχο του Ταμείου".

Πηγή:www.capital.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.