Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα συνάντηση στο Υπ. Εσωτερικών


Με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο ΥΠΕΣ αντιπροσωπεία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης με επικεφαλής το Δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη. Ήταν η δεύτερη συζήτηση μέσα σε μια εβδομάδα με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣ μετά από αυτήν που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη 24/7 με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Χαράλαμπο Αθανασίου.


Στη συζήτηση η αντιπροσωπεία παρουσίασε διεξοδικά στον Υπουργό τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αφορούν τα οικονομικά και τους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση και τα οποία απειλούν με κατάρρευση τους δήμους.
Από την πλευρά του Υπουργού δηλώθηκε αφενός η κατανόηση της κατάστασης και η πρόθεση του για κάθε προσπάθεια στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για την αντιμετώπιση της και αφετέρου όμως ότι οι περιορισμοί που θέτει η οικονομική κατάσταση της χώρας κάνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα.
"Με αυτά τα δεδομένα οι δήμοι σύντομα θα βρεθούν σε αδιέξοδο. Έχουμε ευθύνη να αντιδράσουμε” σχολίασε μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.