Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πιπεράτα: Οι «εξαφανισμένοι» καλούν σε κινητοποιήσεις


Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε το κοινό κάλεσμα Κωνσταντάτου και Τσαρπαλή για συμμετοχή των δημοτών στις κινητοποιήσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής στις 29 και 30 Αυγούστου. Οι δύο αντιπολιτευόμενοι επικεφαλής, το προηγούμενο διάστημα είχαν εκφράσει τη δυσφορία και την ειρωνεία τους, στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του Δήμου μας. Στις 24 Ιουλίου ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης έδειξε το δρόμο, με την πολυπληθή παρουσία του έξω από το ΥΠΕΣ. Τακτική που ακολούθησαν οι Δήμοι της Αττικής στις 29 Αυγούστου!

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι η στάση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννη Κωνσταντάτου. Παρ' ότι καλούσε τον κόσμο σε διαμαρτυρία ο ίδιος ήταν άφαντος... Ούτε καν στο συνέδριο της ΠΕΔΑ εμφανίσθηκε, αν και είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος του Δήμου και αποτυχών υποψήφιος στο συνδυασμό που κατέβασε το ΠΑΣΟΚ για το διοικητικό συμβούλιο της.    

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.