Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η αλήθεια για τα δημοτικά τέλη

Μέχρι τις 31-12-2010 υπήρχαν οι δύο γειτονικοί δήμοι Ελληνικού και Αργυρούπολης. Οι κάτοικοι και οι δημότες του δήμου Αργυρούπολης πλήρωναν πολλά για υπηρεσίες, που στο δήμο Ελληνικού ήταν δωρεάν, ή πολύ φτηνότερες. Στο νέο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης η δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα της, και παρότι βρέθηκε αντιμέτωπη με εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την αυτοδιοίκηση (περικοπές πάνω από 60% στις χρηματοδοτήσεις, έλλειψη μόνιμου προσωπικού, κλπ) και τα χρέη του δήμου Αργυρούπολης, ξεκίνησε την προσπάθεια μείωσης των επιβαρύνσεων, για τους πολίτες της Αργυρούπολης με στόχο τη σταδιακή εξίσωση τους με αυτές του Ελληνικού.

Συγκεκριμένα:
Αυτή την προσπάθεια και τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της, τόσο στην κοινωνική υποστήριξη, όσο και στην οικονομική ανακούφιση των πολιτών της Αργυρούπολης οι κύριοι Κωνσταντάτος-Τσαρπαλής τη χαρακτηρίζουν «ντροπή για την Αργυρούπολη και τους κατοίκους της».
Ντροπή και προσβολή για την Αργυρούπολη και τους κατοίκους της είναι οι υποκρισίες, τα ψέματα και το θράσος των κυρίων Κωνσταντάτου-Τσαρπαλή οι οποίοι:
-αφού καλά-καλά και τους πολίτες χαράτσωναν και τον πρώην δήμο Αργυρούπολης καταχρέωναν και τις κυβερνήσεις και τα κόμματα της καταστροφής που υπηρετούσαν και υπηρετούν επί χρόνια, 
-τώρα καταγγέλλουν τη διοίκηση Κορτζίδη, η οποία και τους πολίτες ελάφρυνε και το χρέος μείωσε και στους αγώνες του λαού και των δήμων απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές συνέβαλε και συμβάλλει.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.