Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όχι στο κλείσιμο των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ



Αντιδρώντας στις διαθεσιμότητας και στις απολύσεις, που σχεδιάζει η κυβέρνηση, για τον ΕΟΠΥΥ ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης και οι εργαζόμενοι στα πολυϊατρεία Αργυρούπολης  διοργάνωσαν συζήτηση   ενημέρωσης και διαμαρτυρίας  την Κυριακή 1 Δεκέμβρη στο δημαρχείο.

Στη συζήτηση το συντονισμό της οποίας είχε ο Αντιδήμαρχος Υγείας Γιάννης Μαραγκός, παρενέβησαν  γιατροί, δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες.
Οι ομιλητές εξέφρασαν την εναντίωσή τους στο κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ και την ανάγκη ανάπτυξης αγώνων για την προάσπιση του δημόσιου αγαθού της υγείας.
Στη συζήτηση αποφασίστηκαν δράσεις ενημέρωσης  στα πέντε ΚΑΠΗ της πόλης, με την παρουσία γιατρών.

Τη συζήτηση έκλεισε ο δήμαρχος, ο οποίος- αφού τόνισε ότι η διοίκηση του δήμου θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για να αποτραπούν οι απολύσεις και το κλείσιμο των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ- πρότεινε τη σύσταση μιας επιτροπής αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας, στην οποία να συμμετέχουν γιατροί από τον ΕΟΠΥΥ, εκπρόσωποι από κάθε ΚΑΠΗ της πόλης και γονείς.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.