Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναβολή για τις 30 Ιανουαρίου στη δίκη του Μίλτου

Νέα αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης του Μίλτου Ευσταθιάδη, είχαμε στο Β' 3μελές εφετείο πλημμελημάτων. Νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 30η Ιανουαρίου, 2014.
Ο Μίλτος καταδικάστηκε πέρυσι από το Εφετείο για "κλοπή" μιας κάμερας της εταιρίας που εκμεταλλεύονταν την πλαζ Αγ. Κοσμά μέχρι το 2007. Ο Μίλτος εργαζόταν - ως φύλακας - στην πλαζ που μόλις είχε ανοίξει στο κοινό με τη δράση της 10ης Ιουνίου του 2007. Άνθρωποι της εταιρίας τον κατηγόρησαν ότι αφαίρεσε και ιδιοποιήθηκε μια κάμερα ελέγχου της παραλίας.
Είχε την ατυχία να μην πληροφορηθεί για τη δίκη του και καταδικάστηκε - πρωτόδικα - χωρίς να είναι παρών στο δικαστήριο. Το εφετείο μείωσε την αρχική ποινή δεχόμενο όμως ότι υπήρξε κλοπή.
Η καταδίκη που στηρίχτηκε στη μαρτυρία ενός ανθρώπου που ποτέ δεν εμφανίστηκε σε δικαστήριο, οδήγησε το Μίλτο από τον Ιανουάριο του 2013 σε αυτοδίκαιη αργία μετά από 25 χρόνια εργασίας στο Δήμο Ελληνικού.
Να σημειώσουμε πως ο Άρειος Πάγος, το Φλεβάρη του 2013, δεχόμενος τις αιτιάσεις του Μιλτιάδη, ακύρωσε την απόφαση του εφετείου. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.