Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η προμήθεια της πυρασφάλειας αναλυτικά, αναμένουμε απαντήσεις...

Επειδή ο κ. Τσαρπαλής και η παράταξή του επιμένουν στην καταγγελία τους για την προμήθεια και τοποθέτηση υλικών πυρασφάλειας για την αδειοδότηση του δημοτικού κλειστού γηπέδου της οδού Ολυμπίας, δίνουμε στη δημοσιότητα την προσφορά την οποία έκανε δεκτή ο δήμος με αναλυτικά το κόστος προμήθειας και τοποθέτησης των υλικών.





Από την προσφορά φαίνονται τα εξής:
1.    Το θέμα δεν ήταν, όπως μπορεί να νόμισε κάποιος, να αγοράσουμε μερικούς πυροσβεστήρες και να τους τοποθετήσουμε στο γήπεδο. Η προμήθεια αφορούσε πυροσβεστική φωλιά με τις απαραίτητες σωληνώσεις, πόρτα πυράντοχη για δύο ώρες για το χώρο του λεβητοστασίου, πίνακα πυρανίχνευσης 10 ζωνών με την καλωδίωση του, ανιχνευτή θερμοδιαφορικό και μπουτόν – φωτιστικά – σειρήνες συναγερμού.
2.    Το θέμα δεν ήταν απλά να αγοράσουμε αυτά τα υλικά αλλά αυτός που θα μας τα προμηθεύε να είχε και τα απαραίτητα συνεργεία, για να τα τοποθετήσει μέσα σε 2-3 μέρες (Σαββατοκύριακο) λόγω πίεσης χρόνου.
Ισχυρίζεται λοιπόν ο κ. Τσαρπαλής ότι ζήτησε και πήρε συγκεκριμένες προσφορές από δυο προμηθευτές από την Αργυρούπολη. Τον καλούμε να τις δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικά, για να φαίνονται τα υλικά καθώς και το κόστος τοποθέτησής τους.
Όταν ο κ. Τσαρπαλής δώσει στη δημοσιότητα τις δυο προσφορές που όπως λέει πήρε και τα ονόματα των προμηθευτών, θα τους καλέσουμε στο δήμο να επιβεβαιώσουν ότι πράγματι έδωσαν αυτές τις προσφορές.

Περιμένουμε τον κ. Τσαρπαλή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.