Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δήμαρχοι και Φορείς ανάβουν «κόκκινο» στο ξεπούλημα του πρ. αεροδρομίου (ηχητικό)

Με πρωτοβουλία του «105,5 στο Κόκκινο» και του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (14/01), στο πολιτιστικό κέντρο του Ελληνικού δημόσια συζήτηση με θέμα την διεκδίκηση της δημιουργίας Μητροπολιτικού πάρκου στο χώρο του πρώην αερολιμένα Αθηνών.   

Πολίτες και δημοτικές αρχές των όμορων δήμων της περιοχής του Ελληνικού, ενωμένοι ενάντια στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα που σφετερίζονται τον χώρο του πρώην αεροδρομίου, αγωνίζονται για την ολοκλήρωση ενός έργου που θα συνεισφέρει στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλου του λεκανοπεδίου της Αττικής.
Οι ομιλητές κατέθεσαν συγκεκριμένο ρεαλιστικό σχέδιο για την περάτωση του έργου ασκώντας παράλληλα δριμεία  κριτική στην ολιγωρία της κυβέρνησης που ανοίγει τις πόρτες στους ιδιώτες για να κατασκευάσουν πολυτελείς κατοικίες και καζίνο.

Ακολούθησαν παρεμβάσεις πολιτών και διάλογος με τους φορείς και τους δημάρχους των περιοχών Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νέες δηλώσεις στήριξης της Δημοτικής Συνεργασίας και του Χρήστου Κορτζίδη

  Με γραπτές δηλώσεις τους  η δικηγόρος Στέλλα Κρεπούρη  ο πανεπιστημιακός  Μιχάλης Λυμπεράτος,   η δασκάλα  Αθανασία (Νάση)Πετριτσοπούλου και ο ελεύθερος επαγγελματίας  Γιάννης Σάλτας  (Cooper)     εκφράζουν    τη στήριξή τους    στη  Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης και στο δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη, για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.    Οι δηλώσες: 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.