Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιώργος Λυμπερόπουλος: Στις εκλογές της δεύτερης Κυριακής θα στηρίξω τον Χρήστο το Κορτζίδη

Ο τ. Λυκειάρχης , Γιώργος Λυμπερόπουλος που ήταν υποψήφιος  Δημοτικός σύμβουλος ,στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης ,με το συνδυασμό « Αγώνας για το μέλλον Ελληνικού Αργυρούπολης» , στις Δημοτικές  εκλογές του 2010 έκανε τη παρακάτω δήλωση:

"Αγαπητοί συνδημότες , την ερχόμενη Κυριακή καλούμαστε να εκλέξουμε το νέο δήμαρχο της πόλης μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, αυτοί που εκλέγουμε θα είναι αυτοί που θα μας εκπροσωπήσουν και θα υπερασπιστούν τα συμφέροντά μας, απέναντι σε όσους πάνε να τα καταπατήσουν.
Ανήκω σε μια γενιά που οι πολιτικές της επιλογές απεδείχθησαν λάθος. Σε μια γενιά που ενώ έβλεπε τα πράγματα να πηγαίνουν στραβά ηρνείτο να παραδεχθεί την ευθύνη της και να σταματήσει να στηρίζει είτε με την ανοχή της είτε με τη ψήφο της, πολιτικούς ψεύτες και ανίκανους. Για αυτό και τώρα έστω και αργά, παίρνω το θάρρος να κάνω μια διπλή έκκληση προς νέους και μεγάλους. Συμβουλεύω λοιπόν τους νέους να μην πιστέψουν αυτούς, που ενώ οι ίδιοι δημιούργησαν έναν εργασιακό μεσαίωνα,  πάνε να εξαγοράσουν την ψήφο τους με δήθεν θέσεις εργασίας. Να μην πιστέψουν αυτούς που εμείς οι μεγαλύτεροι κάναμε το λάθος και τους αφήσαμε να λεηλατήσουν το μέλλον τους. Κάνω έκκληση στις μεγαλύτερες γενιές, ανεξαρτήτως πολιτικών τοποθετήσεων, τώρα πριν να είναι αργά, να μαυρίσουμε όποιον υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας, όποιον αντιπροσωπεύει το παλιό και το διεφθαρμένο. Είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη, (για να μιλήσω και την γλώσσα των μαθηματικών που με τόσο αγάπη δίδαξα τόσα χρόνια στο δήμο μας), για να αναδυθεί το καινούργιο και να αποκατασταθεί η δημοκρατία και η υπερηφάνεια στον τόπο μας. Χωρίς να παραγνωρίσω ότι, οι δημοτικές παρατάξεις που δεν κατάφεραν να είναι στο δεύτερο γύρο, παρουσίασαν ενδιαφέρουσες προτάσεις, αυτή τη Κυριακή  θα ψηφίσω με γνώμονα δύο βασικά συστατικά της δημοκρατίας, που ενώ θα περίμενε κανείς να διέπουν όλες τις πολιτικές παρατάξεις , δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει. Το ήθος και την συνέπεια! Γι  αυτό στις εκλογές της δεύτερης Κυριακής θα στηρίξω τον Χρήστο το Κορτζίδη ". 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το «εντέλλεσθε» του δημάρχου απέτρεψε προσωρινά την κατάρρευση των υπηρεσιών

Γράφει ο Άγγελος Παπασπύρου (τέως πρόεδρος δημ. συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης) Προκειμένου να μπορέσουν να λειτουργήσουν κρίσιμες υπηρεσίες του δήμου, όπως π.χ. οι παιδικοί σταθμοί, συνέχισαν να εργάζονται με εντολή δημάρχου εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ή με Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου, οι οποίες είχαν λήξει. Ο δήμαρχος με σύμφωνη γνώμη σχεδόν του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου, αλλά με την ευθύνη να βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο, προσπάθησε μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές πλαίσιο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης, να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες του δήμου και υποχρεώσεις απέναντι στους πολίτες.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ;

  Τους είπαμε ότι καλώς σκέφτηκαν να απεικονίσουν ήρωες του 1821 σε τοίχους της πόλης, αλλά έκαναν κακώς που επέλεξαν να το κάνουν αυτό με έναν άνθρωπο που συνδέεται ολοφάνερα με ρατσιστικές, μισαλλόδοξες και νεοναζιστικές αντιλήψεις.

Συνέντευξη του Χρήστου Κορτζίδη στο Oncamera.gr

  Η δημοτική αρχή δεν είναι αρωγός των λαϊκών αιτημάτων ανέφερε ο πρ. Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης, στη συνέντευξή του στον Βασίλη Καραβάκο και το Oncamera.gr.