Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ενεργητική και όχι ουδέτερη συμπαράσταση στον αγωνιστή δήμαρχο Χ. Κορτζίδη

Η Μιντιακή διαπλοκή των μεγαλοεργολάβων και εφοπλιστών του Μπόμπολα-Λαμπράκη-Αλαφούζου-Κυριακού "ξανακτυπά" οργανωμένα και με μεγάλη δύναμη "πυρός" γιατί το οικονομικό διακύδευμα είναι πολύ μεγάλο. Ο Λάτσης δεν είναι μόνο ένας ισχυρός οικονομικός παράγοντας αλλά μια διεθνής οικονομική φιγούρα με συμμετοχή σε πολύ ισχυρά οικονομικά, και όχι μόνο, ευρωπαϊκά και παγκόσμια "κέντρα". Όταν για το Ελληνικό μιλά συγκεκριμένα ακόμα και η Μέρκελ καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι απλά....

Μπορούν συνεπώς να μας "βομβαρδίσουν" με τα δικά τους "επιχειρήματα" και να τα κάνουν κατά κάποιο τρόπο και "δικά μας". Το θέμα δεν είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής που πραγματικά είναι πολύ μεγάλη και όταν χάνεται, τόσο άδικα και τόσο πρόωρα, θα πρέπει να συγκλονιζόμαστε και να φέρνουμε τα πάνω-κάτω για να μην ξανασυμβεί. 
Όμως αυτούς δεν τους ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή. Το βλέπει αυτό ο καθένας-μιά από το πως αντιμετωπίζουν για παράδειγμα τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα και τους καθημερινούς θανάτους ή σοβαρούς τραυματισμούς και αναπηρίες τόσο νέων ανθρώπων. Σχεδόν ούτε καν τα αναφέρουν στα δελτία τους παρά μόνο εάν είναι να κατασκευάσει ο Μπόμπολας ή κάποιος όμοιός του κανά δρόμο. Το ίδιο συμπεριφέρονται και με τις αυτοκτονίες λόγω κρίσης, ή τα εργατικά ατυχήματα και τόσα άλλα.
Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να μας "ουδετεροποιήσουν". Η συνέντευξη του Χρήστου είναι αποκαλυπτική, να την δουν και να την προσέξουν όλοι και νομίζω ότι δίνει απαντήσεις και σε όλα τα (δήθεν) ερωτήματα που θέτει η μιντιακή διαπλοκή. Η ριζοσπαστική αριστερά να μην παρατηρεί ως "ουδέτερο" τρίτο μέρος παραμένοντας αδρανής. Αλλά να αποκαλύψει όλο τον τηλεοπτικό "κανιβαλισμό" των Πρετεντεραίων που στοχεύει στο να βγάλουν από την μέση τον Κορτζίδη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και να ανοίξουν τον δρόμο στο πλιάτσικο της δημόσιας γης. Το Ελληνικό συμβολίζει κατά κάποιο τρόπο την αντίσταση στο πλιάτσικο και τους εμποδίζει και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ανά την Ελλάδα.
Να μην επιτρέψουμε στην μιντιακή διαπλοκή να επιβάλει για άλλη μια φορά τις "αξίες της" και τους κανόνες της.
Είμαστε όλοι-ες με τον Χ. Κορτζίδη γιατί η επίθεση που δέχεται από την μιντιακή διαπλοκή μεγαλοεργολάβων και εφοπλιστών, στοχεύει αλλού, στο πλιάτσικο του Ελληνικού και της δημόσιας γης και όχι στο δήθεν ενδιαφέρον τους για την ανθρώπινη ζωή.
Την ζωή την αγαπάνε και την σέβονται αυτοί-ές, που όπως ο Κορτζίδης, την "υπηρετούν" καθημερινά και παίρνουν όσα μέτρα μπορούν και είναι δυνατόν για να την κάνουν πιο άνετη και ανθρώπινη κυρίως γιαυτούς που δεν έχουν.

Πόλυς Τακόπουλος, Δικηγόρος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.