Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΤΖΙΔΗ;


Ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης διεκδικεί την Κυριακή στις 18 Μαΐου την συνέχιση της θητείας του.

Ο δήμαρχος που
  • με πολυήμερη απεργία πείνας κατάφερε να ανοίξει την παραλία στους δημότες,
  • συγκρούστηκε με νονούς και κατεστημένα συμφέροντα, που είχαν εθιστεί να θεωρούν την παραλία «ιδιωτικό τσιφλίκι» τους, σήμερα διεκδικεί ξανά την ψήφο των δημοτών.
Και ξαφνικά διάφορα ΜΜΕ, με αφορμή ένα τραγικό ατύχημα, ξεκίνησαν ενορχηστρωμένη επίθεση ενάντια στον Χρήστο Κορτζίδη.
 Ακόμα όμως και εάν δεχθούμε, ότι οι υπηρεσίες του δήμου ολιγώρησαν, ακόμα και εάν δεχθούμε, ότι ο Κορτζίδης έχει μερίδιο ευθύνης ως πολιτικός προϊστάμενος, είναι το τραγικό ατύχημα αιτία για την αλλαγή της δημοτικής αρχής.

Τραγικά περιστατικά, που έμμεσα ή άμεσα οφείλονται σε παραλείψεις της δημόσιας διοίκησης, συμβαίνουν καθημερινά:

Δεκάδες συμπολίτες μας τραυματίζονται, συχνά μάλιστα θανάσιμα, εξαιτίας κάποιας κρυμμένης πινακίδας τροχαίας, κάποιου πεζοδρομίου που γλιστρούσε, κάποιας ύπουλης λακκούβας, ή κάποιας κακοτεχνίας.

Οι ευθύνες των δήμων για ατυχήματα δεν είναι ελληνική πρωτοτυπία. Πριν χρόνια ο δήμος Νέας Υόρκης κατέβαλε σε παθόντα 200.000€ εξ αιτίας σοβαρού τραυματισμού από ένα…στραβά βαλμένο πλακάκι πεζοδρομίου.

Γιατί λοιπόν ορισμένα ΜΜΕ στοχοθέτησαν το δήμαρχο Κορτζίδη προσωπικά;
Η απάντηση είναι απλή και αφορά άμεσα τους πολίτες:

Πολεμάνε τον Χρήστο Κορτζίδη, γιατί όσο παραμένει δήμαρχος, ο Λάτσης ξέρει ότι θα είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί το σκάνδαλο εκχώρησης του Ελληνικού στην Lamda Development για λιγότερα από 80€ το τετραγωνικό μέτρο!!!

Την ίδια ώρα που ο δήμαρχος Γλυφάδας αγόρασε, έναντι 1500€ το τετραγωνικό μέτρο, 4 στρέμματα στην Άνω Γλυφάδα για να τα κάνει πάρκο, το ελληνικό δημόσιο πουλά, έναντι πινακίου φακής, την μεγαλύτερη δημόσια έκταση της Αττικής, μαζί με την παραλία του Αγίου Κοσμά!

Ο Χρήστος Κορτζίδης είναι μία εξαιρετικά ενοχλητική παρουσία για τους επιχειρηματίες της αρπαχτής και της καταπάτησης.

Πέρα όμως από την σθεναρή αντίσταση του Κορτζίδη σε κατεστημένα οικονομικά συμφέροντα, που έχουν μάθει να κερδοσκοπούν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, ο δήμος Ελληνικού έχει να παρουσιάσει και ένα εξαίρετο έργο:

Οι περισσότεροι δήμαρχοι απασχολούσαν σκανδαλωδώς συμβασιούχους, για να τους κρατάνε όμηρους στις εκλογές. Με το μνημόνιο, οι συμβάσεις δεν ανανεώθηκαν και οι υπηρεσίες τους απογυμνώθηκαν. Ο δήμος Ελληνικού αποτέλεσε φωτεινή εξαίρεση, και το προσωπικό του στελέχωσε και τον ενιαίο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ο Δήμος Ελληνικού είναι από τους πρώτους που φιλοξενεί αστικό αγρό, που τα προϊόντα του ενισχύουν άπορους συμπολίτες μας.

Ο Δήμος Ελληνικού λειτούργησε ένα από τα πρώτα κοινωνικά ιατρεία, που σήμερα αποτελεί κεφάλαιο για τον δήμο.

Ο Κορτζίδης δεν διεκδικεί την δημαρχία ως ο «τέλειος» ή ο «αλάνθαστος». Σίγουρα υπάρχουν δεκάδες αφορμές για λάθη και αστοχίες.

Αυτό όμως που πρέπει να κρίνουν οι πολίτες, είναι το ποιος υποψήφιος εγγυάται εμπράγματα:
  • Μία χρηστή διοίκηση
  • Την περιφρούρηση των δημόσιων αγαθών
  • Την κοινωνική συνοχή και την προστασία των ασθενέστερων
  • Καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες για τον πολίτη

Εάν οι πολίτες ψηφίσουν με αυτά τα κριτήρια ένα είναι βέβαιο:

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΤΖΙΔΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.