Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ - Σχέδιο ενδικοφανούς προσφυγής

Οι Γιάννης Καρδαράς και Γιάννης Βρέλλος εκλεγμένοι της  ΡΑΚ (Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση) στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά συνέταξαν Σχέδιο Ενδικοφανούς Προσφυγής και Σχέδιο Δήλωσης Επιφύλαξης για τις Καταβολές (εάν  κάποιος αποφασίσει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ).

Σημειώνουμε ότι αυτά πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 28/8/2014 στο Δικαστικό Τμήμα της Εφορίας στην οποία ανήκει κάθε φορολογούμενος. 

Για την αντισυνταγματικότητα του ΕΝΦΙΑ τοποθετήθηκε η ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων  της χώρας με ανακοίνωσή του προέδρου του ΔΣΑ και κάλεσε την κυβέρνηση "να επανεκτιμήσει την κατάσταση και να επιφέρει εκείνες τις νομοθετικές μεταβολές, που είναι αναγκαίες για την αποκατάσταση των αδικιών και την αποφυγή της οικονομικής εξοντώσεως των φορολογουμένων".

Επίσης σας θυμίζουμε ότι η παράταξή μας έχει τοποθετηθεί με ευθύτητα κατά του ΕΝΦΙΑ υποστηρίζοντας ότι " δεν έχει απλώς λάθη, αλλά είναι ο ίδιος εκ κατασκευής λάθος".

Τα αρχεία μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ:

  1. Σημείωμα των δικηγόρων
  2. Ενδικοφανής προσφυγή
  3. Εξώδικη δήλωση

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΙΑ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ

  Αυτές τις μέρες διαφημίζουν ένα πολύ μικρό μέρος του πάρκου που ετοίμασε η Lamda Development και παραδίδει στο κοινό. Τις ίδιες μέρες πέρασε στη Βουλή μια ακόμη "χαριστική" ρύθμιση υπέρ του επενδυτή. Αυτό δεν το λένε βέβαια!

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ/ΑΚΡΙΒΕΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 8 μμ Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Ελληνικό

ΧΑΡΙΣΑΝ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ στο ΛΑΤΣΗ ΓΙΑ να το ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ;

  Αυτές τις μέρες γίνεται μια έντονη προσπάθεια, με αφορμή ένα πολύ μικρό μέρος του πάρκου που ετοίμασε η Lamda Development, να ωραιοποιήσουν αυτό που πάει να γίνει στο πρώην αεροδρόμιο και την παραλία του Ελληνικού.