Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ 34η ΔΙΑΘΕΣΗΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
 Στον καθορισμένο τόπο (πλατεία Αγίας Τριάδας στο Άνω Ελληνικό), το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα πραγματοποιείται σταθερά τα τελευταία χρόνια η διάθεση προϊόντων αλληλεγγύης απ΄ ευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές, χωρίς μεσάζοντες.

Τα μέλη της επιτροπής αλληλεγγύης και οι παραγωγοί στο πόστο τους από το πρωί, εξυπηρέτησαν τις παραγγελίες και κανένας δεν έμεινε παραπονεμένος.Η επόμενη διάθεση προϊόντων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου από τις 8.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. κοντά στην πλατεία Αγίας Τριάδας Ελληνικού (παλιό Δημαρχείο Ελληνικού), Ελευθερίου Βενιζέλου και 25η οδός.ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Παραγγελίες στο e-mail: kinima12@gmail.com.

Ενημέρωση στο ιστολόγιο : kinimapolis.blogspot.com

Πληροφορίες στα τηλ: 6944-145007 10 π.μ - 1 μ.μ & 6943-045752 6 μ.μ - 8 μ.μ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ

Την παραίτηση του υπέβαλε στις 19 του μήνα ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) κ. Ιωάννης Κουκιάδης. Ο κ. Κουκιάδης υπέβαλε την παραίτησή του στον κ. Ζανιά, που συμφώνα με πληροφορίες έχει γίνει δεκτή.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ/ΑΚΡΙΒΕΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 8 μμ Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Ελληνικό

ΞΕΚΙΝΑΜΕ, ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

  Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 6:30 μμ, στο Α' ΚΑΠΗ (Αλεξιουπόλεως 27), οργανώνουμε εκδήλωση για τη συζήτηση του πλαισίου των θέσεων μας εν όψει των δημοτικών εκλογών τον Οκτώβριο φέτος και την επιλογή υποψηφίου/ας δημάρχου.