Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΗΝΤΑΒΕΛΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ

Αφού ξεπεράσουμε το ότι ο κ. Ξηνταβελόνης εκτός από μαθηματικός μας προέκυψε και φιλόλογος!

Αφού ξεπεράσουμε το ότι ο κ. Ξηνταβελόνης μόνο από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ ενημερώνεται για τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου γιατί στα προηγούμενα 3,5 χρόνια που ήταν δημοτικός σύμβουλος, παρουσιάστηκε σε αυτό ελάχιστες φορές που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού!

Ερχόμαστε στην  ουσία του θέματος και στα πραγματικά στοιχεία και αριθμούς.

Κατ΄αρχήν ο κ. Ξηνταβελόνης παραδέχεται ότι στα τραπεζοκαθίσματα γίνεται πραγματικά μια μεγάλη αύξηση. Και στην Αργυρούπολη και στο Ελληνικό.

Επικαλείται ότι ορισμένοι καταστηματάρχες κάνουν κατάχρηση των τραπεζοκαθισμάτων δημιουργώντας προβλήματα στους πεζούς.
Έχουμε την ταπεινή γνώμη ότι το υπαρκτό αυτό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται με τον τρόπο αυτό.

Αν ψάχνουν «δικαιολογίες» για να αυξήσουν τα τέλη, θα βρουν. Και αυτό κάνουν κατά κόρον.
Για παράδειγμα, ο κ. Κωνσταντάτος σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είπε ξεκάθαρα ότι στους παιδικούς σταθμούς πρέπει κάποια στιγμή να μπουν τροφεία για λόγους «δικαιοσύνης».
Δεν μπορεί και οι φτωχοί και οι πλούσιοι να είναι δωρεάν!!! Δεν είναι δίκαιο αυτό!!! Έτσι είπε….

Εκεί όμως που ο κ. Ξηνταβελόνης πιάστηκε να μην μπορεί καν να διαβάσει την απόφαση που πάρθηκε από το δημοτικό συμβούλιο επί διοίκησης Κορτζίδη, είναι για τα περίπτερα.

Αν δεν βιαζόταν να μας «την πει» θα είχε διαβάσει ολόκληρο το κείμενο της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου της 30ης Οκτωβρίου 2013. Έτσι δεν θα είχε πέσει στο λάθος να παρουσιάσει τα τέλη περιπτέρων που ίσχυαν το 2013 ως απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το 2014.

Διότι στο δημοτικό συμβούλιο της 30ης Οκτωβρίου 2013 αποφασίστηκε γενναία μείωση των τελών για τα περίπτερα. Συγκεκριμένα:
Για τα περίπτερα της Α΄Ζώνης τα τέλη καθορίστηκαν σε 285 €/τ.μ. από 317 €/τ.μ. που ήταν το 2013.
Για τα περίπτερα της Β΄Ζώνης τα τέλη καθορίστηκαν σε 266 €/τ.μ. από 296 €/τ.μ. που ήταν το 2013.
Για τα περίπτερα της Γ΄Ζώνης τα τέλη καθορίστηκαν σε 171 €/τ.μ. από 190 €/τ.μ. που ήταν το 2013.
Για τα περίπτερα της Δ΄Ζώνης τα τέλη καθορίστηκαν σε 114 €/τ.μ. από 127 €/τ.μ. που ήταν το 2013.


Σωστά λοιπόν στο πίνακα που δημοσιεύσαμε αναφέρουμε ότι η διοίκηση Κωνσταντάτου όχι μόνο δεν μείωσε τα τέλη για τα περίπτερα στην Αργυρούπολη για το 2015, αλλά τα αύξησε, αλλάζοντας όχι μόνο το τέλος ανά ζώνη αλλά και τις ίδιες τις ζώνες, ενώ εμείς ως διοίκηση μειώσαμε τα τέλη για τα περίπτερα της Αργυρούπολης από το 2013 στο 2014.
Και βεβαίως ακόμη μεγαλύτερη αύξηση επέβαλε η διοίκηση Κωνσταντάτου στα τέλη για τα περίπτερα στο Ελληνικό.
Αυτή είναι η αλήθεια!!!!
Ας διαβάζουν λοιπόν προσεχτικότερα τις αποφάσεις οι κ.κ. Κωνσταντάτος και Ξηνταβελόνης.
Γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

Ευχόμαστε στους επαγγελματίες καλή δύναμη και στη διοίκησή μας φώτιση. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το «εντέλλεσθε» του δημάρχου απέτρεψε προσωρινά την κατάρρευση των υπηρεσιών

Γράφει ο Άγγελος Παπασπύρου (τέως πρόεδρος δημ. συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης) Προκειμένου να μπορέσουν να λειτουργήσουν κρίσιμες υπηρεσίες του δήμου, όπως π.χ. οι παιδικοί σταθμοί, συνέχισαν να εργάζονται με εντολή δημάρχου εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ή με Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου, οι οποίες είχαν λήξει. Ο δήμαρχος με σύμφωνη γνώμη σχεδόν του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου, αλλά με την ευθύνη να βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο, προσπάθησε μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές πλαίσιο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης, να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες του δήμου και υποχρεώσεις απέναντι στους πολίτες.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ;

  Τους είπαμε ότι καλώς σκέφτηκαν να απεικονίσουν ήρωες του 1821 σε τοίχους της πόλης, αλλά έκαναν κακώς που επέλεξαν να το κάνουν αυτό με έναν άνθρωπο που συνδέεται ολοφάνερα με ρατσιστικές, μισαλλόδοξες και νεοναζιστικές αντιλήψεις.

Συνέντευξη του Χρήστου Κορτζίδη στο Oncamera.gr

  Η δημοτική αρχή δεν είναι αρωγός των λαϊκών αιτημάτων ανέφερε ο πρ. Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης, στη συνέντευξή του στον Βασίλη Καραβάκο και το Oncamera.gr.