Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ


Με αφορμή πρόστιμο της Εφορίας για παλαιό χρέος τελών κυκλοφορίας μερικών και όχι όλων των αυτοκινήτων του πρώην δήμου Ελληνικού, οι Γιάννης Κωνσταντάτος και Γιάννης Τσαρπαλής ισχυρίζονται ότι στον πρώην δήμο Ελληνικού γινότανε κακοδιαχείριση, ότι ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης δεν ήξερε τι του γινόταν και ότι καλούνται τώρα αυτοί να πληρώσουν δικές μας αμαρτίες!

Τους θυμίζουμε ότι όταν ενώθηκαν οι δήμοι μας, την 1/1/2011, ο πρώην δήμος Αργυρούπολης είχε χρέος 14.352.063 € ενώ ο πρώην δήμος Ελληνικού 1.015.744 €.

Στα 3,5 χρόνια που διοικήσαμε τον ενιαίο δήμο μειώσαμε το χρέος κατά 7.560.751 € ή κατά 49,20% (σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας και συνεχών περικοπών από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, χωρίς να επιβαρύνουμε τους πολίτες, αντίθετα ελαφρύνοντας τους σε πολλές περιπτώσεις).

Ποιος μπορεί να μιλάει για κακοδιαχείριση και για πληρωμή παλιών χρεών;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το «εντέλλεσθε» του δημάρχου απέτρεψε προσωρινά την κατάρρευση των υπηρεσιών

Γράφει ο Άγγελος Παπασπύρου (τέως πρόεδρος δημ. συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης) Προκειμένου να μπορέσουν να λειτουργήσουν κρίσιμες υπηρεσίες του δήμου, όπως π.χ. οι παιδικοί σταθμοί, συνέχισαν να εργάζονται με εντολή δημάρχου εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ή με Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου, οι οποίες είχαν λήξει. Ο δήμαρχος με σύμφωνη γνώμη σχεδόν του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου, αλλά με την ευθύνη να βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο, προσπάθησε μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές πλαίσιο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης, να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες του δήμου και υποχρεώσεις απέναντι στους πολίτες.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ;

  Τους είπαμε ότι καλώς σκέφτηκαν να απεικονίσουν ήρωες του 1821 σε τοίχους της πόλης, αλλά έκαναν κακώς που επέλεξαν να το κάνουν αυτό με έναν άνθρωπο που συνδέεται ολοφάνερα με ρατσιστικές, μισαλλόδοξες και νεοναζιστικές αντιλήψεις.

Συνέντευξη του Χρήστου Κορτζίδη στο Oncamera.gr

  Η δημοτική αρχή δεν είναι αρωγός των λαϊκών αιτημάτων ανέφερε ο πρ. Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης, στη συνέντευξή του στον Βασίλη Καραβάκο και το Oncamera.gr.