Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟ


Η ανακοίνωση της Ενωμένης Πόλης δύο εικοσιτετράωρα πριν το δημοψήφισμα της Κυριακής είχε την οσμή του λαϊκισμού και την αβάσταχτη αποφορά του πάλαι ποτέ αυριανισμού.
Ο Γιάννης Κωνσταντάτος και η ηγεσία της Ενωμένης Πόλης, υποστηριχτές του ΝΑΙ σε όλα τα μέτρα και μνημόνια, πέταξαν την προβιά της ψεύτικης ουδετερότητας και ξέρασαν το μίσος τους με μια ανακοίνωση που θα τη ζήλευε και ο Κουρής την εποχή της παντοκρατορίας της Αυριανής.
Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια στην Ενωμένη Πόλη. Η απάντηση του Χρήστου Κορτζίδη δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας ότι ο λόγος της συμμετοχής του στο ΔΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ ήταν και παραμένει ο ανιδιοτελής αγώνας για το Μητροπολιτικό Πάρκο και την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου προς όφελος του λαού.



6/7/2015                                                                                                                                                                                                                                         Το Γραφείο Τύπου 
της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού - Αργυρούπολης

Η τοποθέτηση του Χρήστου Κορτζίδη για τη συμμετοχή του στην ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ

Αποδέχτηκα τη συμμετοχή μου στο νέο ΔΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, που έχει την ευθύνη της διαχείρισης του  πρώην αεροδρομίου και της παραλίας του Ελληνικού και όχι την πώληση του, που έχει το ΤΑΙΠΕΔ, με μοναδικό σκοπό να παλέψω και από αυτή τη θέση για ό,τι πάλευα μέχρι τώρα: να μείνει το Ελληνικό δημόσια περιουσία, να μην πουληθεί στον Λάτση και σε κανέναν Λάτση και να δημιουργηθεί ένα δημόσιο μητροπολιτικό πάρκο πρασίνου, με ήπιες πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες κοινωφελείς χρήσεις, ανοιχτό στους πολιτες.
Παραμένω επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ για το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, δύο μεγάλες συλλογικότητες που παλεύουν διαχρονικά και αταλάντευτα για τον ίδιο σκοπό. 
 Όπως σε κάθε περίπτωση έτσι και σε αυτή, η ζωή θα αποδείξει του λόγου το αληθές. Από τη συμμετοχή μου στο ΔΣ δεν θα παίρνω προσωπικά καμιά χρηματική αμοιβή.

... Και οι χυδαιότητες της Ενωμένης Πόλης
Σιδηροκέφαλοι με τον διορισμό σας! 200 ευρώ στην τσέπη από κάθε συνεδριαση !!! Την τραγικη αυτή εβδομάδα που η χώρα αναστέναζε στα ΑΤΜ η υπουργός Βαλαβάνη (των οικονομικων) διόρισε τον κύριο Κορτζιδη και Ταστάνη στο Διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικό ΑΕ, της εταιρείας δηλαδή που διαχειριζεται το αεροδρόμιο και το πουλάει. Μέσα και άλλα παιδιά που όπως ο κύριος Κορτζιδης ζητούσαν μέχρι χθες την κατάργηση της Ελληνικό και του ΤΆΙΠΕΔ και έλιωναν σόλες αγωνιστικες ως αγανακτισμενοι. Για κάθε συνεδρίαση θα παίρνουν 200 ευρώ αμοιβή . Να ευχηθούμε σιδηροκεφαλοι και καλοφαγωτα στους επαναστατες.Οι αγώνες τελικά δικαιώνονται.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.