Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενδεικτική του πολιτικού ήθους της διοίκησης είναι η παρουσίαση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα της δήθεν παράνομης συνεργασίας της διοίκησής μας με εταιρεία αποκομιδής απορριμάτων, την επόμενη ημέρα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά του Χρήστου Κορτζίδη, πρώην αντιδημάρχων αλλά και εργαζομένων του δήμου, παρουσιάζεται ως ΟΜΟΦΩΝΗ (!) ενώ δεν την ψήφισαν τρεις παρατάξεις! 
Πώς λοιπόν είναι ομόφωνη; 
Άραγε δεν γνωρίζουν ο Γιάννης Κωνσταντάτος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Τσαρπαλής την έννοια της ομοφωνίας; 
Αν η διοίκηση του Γιάννη Κωνσταντάτου παρουσιάζει ως ομόφωνη μια απόφαση που ψήφισαν 2 στις 5 παρατάξεις, είναι ένα δείγμα για να κριθεί η ελικρίνειά της και στην ουσία της υπόθεσης. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το «εντέλλεσθε» του δημάρχου απέτρεψε προσωρινά την κατάρρευση των υπηρεσιών

Γράφει ο Άγγελος Παπασπύρου (τέως πρόεδρος δημ. συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης) Προκειμένου να μπορέσουν να λειτουργήσουν κρίσιμες υπηρεσίες του δήμου, όπως π.χ. οι παιδικοί σταθμοί, συνέχισαν να εργάζονται με εντολή δημάρχου εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ή με Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου, οι οποίες είχαν λήξει. Ο δήμαρχος με σύμφωνη γνώμη σχεδόν του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου, αλλά με την ευθύνη να βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο, προσπάθησε μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές πλαίσιο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης, να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες του δήμου και υποχρεώσεις απέναντι στους πολίτες.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ;

  Τους είπαμε ότι καλώς σκέφτηκαν να απεικονίσουν ήρωες του 1821 σε τοίχους της πόλης, αλλά έκαναν κακώς που επέλεξαν να το κάνουν αυτό με έναν άνθρωπο που συνδέεται ολοφάνερα με ρατσιστικές, μισαλλόδοξες και νεοναζιστικές αντιλήψεις.

Συνέντευξη του Χρήστου Κορτζίδη στο Oncamera.gr

  Η δημοτική αρχή δεν είναι αρωγός των λαϊκών αιτημάτων ανέφερε ο πρ. Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης, στη συνέντευξή του στον Βασίλη Καραβάκο και το Oncamera.gr.