Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ


Αντιπροσωπεία της παράταξής μας επισκέφθηκε το Σάββατο 1η Απριλίου τη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο και συνεργάτες του, όπου έγινε εκτενής ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η παράταξή μας εξέφρασε τη συμπαράστασή της στον Άρη Βασιλόπουλο και τη δημοτική αρχή, απέναντι στην επίθεση που δέχονται από οργανωμένη και υποκινούμενη μερίδα φιλάθλων ή δήθεν φιλάθλων, που το τελευταίο διάστημα έχει πάρει ακραίες μορφές, όπως προπηλακισμοί, τραμπουκισμοί και απειλές σε αιρετούς και πολίτες, επιβολή κλίματος τρομοκρατίας στην πόλη, προσπάθεια ακύρωσης της λειτουργίας του ΔΣ, οργάνωσης συγκεντρώσεων κλπ.

Η παράταξή μας θεωρεί αυτονόητο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση της εκλεγμένης δημοτικής αρχής να υπερασπίζεται τις θέσεις που θεωρεί δίκαιες και έχει δημόσια εκφράσει και δεσμευτεί απέναντι στους πολίτες. Θέσεις που συνοψίζονται στο εξής: το γήπεδο της ΑΕΚ μπορεί να γίνει, με ορισμένες προϋποθέσεις που μοναδικό σκοπό έχουν την προστασία της φυσιογνωμίας και λειτουργίας της πόλης και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Η πολιτεία σε όλα τα επίπεδα οφείλει να συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια τρομοκράτησης και χειραγώγησης της τοπικής αυτοδιοίκησης από οργανωμένα συμφέροντα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.