Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΛΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Πού να στραφούμε ελπίζοντας για μια καλύτερη ζωή αν όχι στην Παιδεία; Εκεί ριζώνουν όλες οι καλές ιδέες, εκεί φυτρώνει η ελευθερία, η δημοκρατία και η δικαιοσύνη ως έννοιες που αντέχουν και στις πιο σκληρές δοκιμασίες. Εκεί ανθίζουν Πολυτεχνεία και φωλιές αντίστασης στον φασισμό, τον ρατσισμό, τη διαφθορά και το ατομικό βόλεμα.
Στον δήμο μας, όπως σε κάθε τοπική κοινωνία, βιώνουμε την άνιση μάχη για την κάλυψη των αναγκών σε δασκάλους και καθηγητές, υποδομές και μέσα. Στηρίζουμε κάθε δίκαιη διεκδίκηση για βελτίωση και πρόοδο, αντιστεκόμαστε σε κάθε απόπειρα στέρησης ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων.
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά, τον εκπαιδευτικό κόσμο και τις οικογένειες των μαθητών μια χρονιά πλούσια σε δράσεις μάθησης, γεμάτη χαμόγελα, προσπάθειες και επιτυχίες.
Η πρώτη μέρα σχολείου μάς γεμίζει με αισιοδοξία και αγωνιστικότητα για όλα όσα επιθυμούμε προσωπικά και συλλογικά να πετύχουμε:
Ένα σύγχρονο δημόσιο σχολείο που θα αγκαλιάζει όλα τα παιδιά από όπου κι αν προέρχονται με την ίδια αποδοχή κι αγάπη.
Εκπαιδευτικούς που θα ζουν με αξιοπρέπεια και θα μπορούν να προσφέρουν απερίσπαστα το παιδαγωγικό τους έργο.
Μια σχολική κοινότητα ζωντανή, ενεργή και δραστήρια.
Ευχόμαστε να μην υπάρξει φέτος ούτε ένα παιδί χωρίς δάσκαλο, ούτε ένα δίκαιο εκπαιδευτικό αίτημα ακάλυπτο και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε εδώ μαζί σας σε κάθε πρόβλημα ή δυσκολία, αλλά και σε κάθε όμορφη στιγμή, όπως ακριβώς κάναμε πάντα

Η παράταξή μας βρέθηκε κοντά στην σχολική κοινότητα μεταφέροντας τις ευχές της για μια χρονιά πλούσια σε προσπάθειες και επιτυχίες.
Κοντά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης και του 4ου Γυμνασίου Αργυρούπολης βρέθηκε ο Χρήστος Κορτζίδης, ενώ αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων και στελεχών της Δημοτικής Συνεργασίας επισκέφθηκαν σχολεία και νηπιαγωγεία του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.