Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ "ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ" - ΟΧΙ ΝΕΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Ο Γιώργος Σαραφίδης, δημοτικός σύμβουλος της Ενωμένης Πόλης και υπεύθυνος Κοιμητηρίων, μέσω του «SilverCity», μας κατηγορεί γιατί καταψηφίσαμε πρόταση της διοίκησης για επέκταση του κοιμητηρίου Αργυρούπολης.

Διευκρινίζουμε ότι δεν καταψηφίσαμε το έργο με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΩΝ & ΤΑΦΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΉΡΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ» προϋπολογισμού 400.000 €, όπως κακώς αναφέρει το δημοσίευμα του «SilverCity», αλλά την πρόταση που έκανε ο Γιάννης Κωνσταντάτος την τελευταία στιγμή στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μιας και δεν αναφέρονταν στο σχέδιο τεχνικού προγράμματος που είχε μοιραστεί στους δημοτικούς συμβούλους, για προσθήκη ενός έργου επέκτασης του νεκροταφείου, με συμβολικό προϋπολογισμό 0,1€.

Σημειώνουμε ότι υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας νέων τάφων και οστεοφυλακίων μέσα στα όρια του νεκροταφείου, χωρίς επέκτασή του σε βάρος του βουνού.

Την ώρα που υπάρχει ολόκληρο κίνημα για την προστασία του Υμηττού από επεκτάσεις, είτε από ιδιώτες είτε από δημόσιο, ΟΤΑ ή εκκλησία, δεν είναι σωστό εμείς να ζητάμε επέκταση του Κοιμητηρίου πάνω στο βουνό.

Με αυτά που γράφει ο Γιώργος Σαραφίδης μέσω του «SilverCity» δεν εκτίθεται η παράταξή μας, που τοποθετείται σωστά και από θέση αρχών σε αυτό το ζήτημα.

Αντίθετα εκτίθενται οι ίδιοι και ο Γιάννης Κωνσταντάτος. Που λαϊκίζουν λέγοντας ότι θέλουν να λύσουν ένα πρόβλημα που είναι πραγματικό σε βάρος όμως της προστασίας του Υμηττού.


24 Οκτωβρίου 2017

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.