Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕ ΕΔΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ


Να ρίξει τις ευθύνες στους εργαζόμενους και να τους στρέψει εναντίον της παράταξής μας, επιχειρεί ο Γιάννης Κωνσταντάτος ο οποίος ενοχλήθηκε πολύ για την φωτογραφία από την κοπή τριών λευκών στην Αργυρούπολη και το σχόλιο ότι για μια ακόμη φορά το δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί εκ των υστέρων να επικυρώσει την κοπή δέντρων.
Στο δημοτικό συμβούλιο της 18ης Οκτωβρίου ο Γιάννης Κωνσταντάτος επιτέθηκε εναντίον της παράταξής μας και του Τάκη Κοροβέση που δημοσιοποίησε το θέμα, με το επιχείρημα ότι γυρίζουμε με την φωτογραφική μηχανή και φωτογραφίζουμε τους εργαζόμενους εκθέτοντάς τους!
Και ενώ κατηγορεί την παράταξή μας ότι εκθέτει τους εργαζόμενους, ο ίδιος τους καλεί σε απολογία διότι δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης έκανε καταγγελία! Ζήτησε μάλιστα από τα σωματεία τους να πάρουν θέση για την φωτογράφιση των εργαζομένων εν ώρα υπηρεσίας, ενώ στη φωτογραφία που δημοσιοποιήσαμε δεν φαίνονται πρόσωπα εργαζομένων.

Η παράταξή μας ποτέ δεν ζήτησε να γίνει ΕΔΕ. Ασκήσαμε έλεγχο για την κοπή δέντρων χωρίς έγκριση δημοτικού συμβουλίου και τον ασκήσαμε στη διοίκηση του δήμου. Η μετατόπιση της ευθύνης από τη διοίκηση στους εργαζόμενους είναι πράξη απαράδεκτη.

Η επίμαχη φωτογραφία που η διοίκηση ισχυρίζεται ότι «εκθέτουμε» τους εργαζόμενους.


31/10/2017

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.