Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Στις 20 Φεβρουαρίου ζητήσαμε εγγράφως να ενημερωθούμε για τη διαδικασία με την οποία ανατέθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης του δημαρχείου, για τις σχετικές συμβάσεις που υπογράφηκαν και για τους κωδικούς του προϋπολογισμού από τους οποίους θα πληρωθούν. 
Πέρασε πάνω από μήνας και η διοίκηση δεν απάντησε. Πρόκειται για παράλειψη ή για αποφυγή;

Εντύπωση μας προκαλεί ότι ο δήμαρχος υπέγραψε την ίδια ημέρα, με την ίδια εταιρεία δύο απευθείας αναθέσεις ύψους 15.000 € και 23.808 € με παρεμφερές αντικείμενο. Η μεν πρώτη έχει ως αντικείμενο «Εργασίες Αναδιαμόρφωσης Κεντρικής Εισόδου Δημαρχείου και βελτιώσεις Ασφαλείας», η δε δεύτερη «Προμήθεια Συστημάτων Ασφαλείας Δημοτικών Κτηρίων και Εγκαταστάσεων».

Ζητούμε λοιπόν τις σχετικές συμβάσεις προκειμένου να σχηματίσουμε τεκμηριωμένη άποψη για το εάν πρόκειται για μία ακόμη κατάτμηση έργου προκειμένου να αποφευχθεί η διαδικασία του διαγωνισμού.

Οι προβληματισμοί μας επιτείνονται ακόμη περισσότερο από την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η είσοδος του δημαρχείου. Αλήθεια ποια η χρησιμότητα της πτυσσόμενης μπάρας μπροστά από την εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο; Σε τέτοιες «δηθενιές» διαθέτει τα χρήματα των δημοτών η διοίκηση;







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.