Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΘΥΜΩΣΕ Ο ΑΓΑΣ ΚΙ ΕΚΟΨΕ ... ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ

Και τι δεν επικαλέστηκε ο Γιάννης Κωνσταντάτος για να δικαιολογήσει το γελοίο θέαμα της οδού Γούναρη χάρη στην εμμονική συμπεριφορά του. 

Τι πίσσα θα έριχνε ο εργολάβος στην Γούναρη; Ποιες οι τεχνικές προδιαγραφές του έργου; Κι αν κανένας έπεφτε και χτύπαγε ποιος θα είχε την ευθύνη; Νομιμότητα αλά καρτ από τον Γιάννη Κωνσταντάτο που σε άλλες περιπτώσεις (χορηγίες) δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να παρακάμπτει διαδικασίες.

Θα μπορούσε να υπάρξει ενημέρωση από το δήμο Γλυφάδας πριν ξεκινήσει ένα έργο ρουτίνας που επί δεκαετίες υλοποιεί; Αναμφίβολα ναι. Είναι όμως αυτός λόγος να γίνει όλη αυτή η κόντρα; Αναμφίβολα όχι. Η κοινή λογική λέει ότι μια ασφαλτοστρωμένη Γούναρη είναι πολύ καλύτερη από μια Γούναρη με φαγωμένο οδόστρωμα και πολλές φορές καλύτερη από μια Γούναρη μισή – μισή. 

Οι δυο δήμοι πάντα είχαν καλές σχέσεις και συνεργασία που βασίζονταν στον αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση. Σήμερα ο δήμος μας βρίσκεται σε διαρκή κόντρα με τους όμορους δήμους. 

Όταν η αλαζονεία και οι προσωπικές εμμονές προηγούνται της λογικής τα αποτελέσματα είναι σαν αυτά που είδαμε στην Γούναρη. Και εννοείται ότι για όλα αυτά φταίει ο Κορτζίδης! Περαστικά μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.