Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΝΑΣΤΟΥ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Τα δημοτικά συμβούλια ζητούν να αποδοθούν στους δήμους

Η τοποθέτηση του Χρήστου Κορτζίδη την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στην κοινή συνεδρίαση των δημοτικών συμβουλίων Ηλιούπολης, Αλίμου και Ελληνικού - Αργυρούπολης, στην οποία αποφασίστηκε ότι μετά την τεράστιας σημασίας τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου που έκρινε ότι τα «Ναστέικα» είναι δημόσια κτήματα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο αγωνιστικής κινητοποίησης για να μεταβιβαστούν στους δήμους.



Σημειώνουμε ότι προ ολίγων ημερών με την υπ΄ αριθμ. 826/2018 απόφασή του ο Άρειος Πάγος (Γ’ Τμήμα) έκλεισε οριστικά το δρόμο στους κληρονόμους του Νάστου οι οποίοι ζητούσαν να ανατρέψουν την σε βάρος τους απόφαση του Εφετείου Αθηνών (δες σχετικό δημοσίευμα).

Η υπαγωγή τους ωστόσο στην ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου), που ανήκει στο Υπερταμείο το οποίο εγγυάται μέσω της περιουσίας του δημοσίου την εξυπηρέτηση του χρέους προς τους δανειστές, κάνει την υπόθεση να παίρνει νέα τροπή. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.