Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΔΩΡΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Λάβαμε το πρώτο "δώρο" από το ξεπούλημα του Ελληνικού.

Αποχαρακτηρίζονται από χρήση αθλητισμού και πράσινου 18 στρέμματα δημοτικής ιδιοκτησίας για να μεταφερθούν εκεί υπηρεσίες του δήμου που εκδιώκονται από το πρώην αεροδρόμιο όπου βρίσκονται σήμερα (γκαράζ, συνεργείο, πλυντήριο, λιπαντήριο μεγάλων και μικρών οχημάτων, απορριματοφόρων, μηχανημάτων έργου και γενικά οχημάτων του δήμου, αποθήκες, υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου κ.ά).

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από πρόταση του Γιάννη Κωνσταντάτου, χωρίς να γίνει καμιά ενημέρωση και διαβούλευση με τους κατοίκους και τους φορείς που σχετίζονται με το θέμα.

Αφορά το μεγαλύτερο μέρος της έκτασης όπου σήμερα βρίσκονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο Αθλητικός Σύλλογος Σουρμένων.

Αντί για τη συρρίκνωση και υποβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ελληνικού, θα έπρεπε ο δήμος να απαιτήσει τη βελτίωση όσων ήδη υπάρχουν και επιπλέον την κατασκευή κλειστού γηπέδου στον χώρο αυτό.

Καθήκον μας είναι να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο την αρνητική αυτή εξέλιξη.

17/7/2018


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.