Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ

Αυτή η φράση ταιριάζει στον τρόπο με τον οποίο ο Γιάννης Κωνσταντάτος και η Ενωμένη Πόλη προσπάθησαν να αξιοποιήσουν την δημιουργία νέας δημοτικής παράταξης με αναφορά στο ΣΎΡΙΖΑ και την παραίτηση του Βασίλη Βάσσιου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας.

Όσοι παρακολουθούν και γνωρίζουν στοιχειωδώς τα δημοτικά πράγματα στην πόλη μας, ξέρουν ότι αυτές οι δύο πρόσφατες εξελίξεις απλά ολοκληρώνουν και τυπικά την αποχώρηση από την παράταξή μας σχεδόν του συνόλου των οργανωμένων δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ που επί της ουσίας είχε συντελεστεί εδώ και πάνω από 1,5 χρόνο.

Στην παράταξή μας πιστεύουμε ότι κανένας δεν περισσεύει στο δύσκολο αγώνα που κάνουμε.

Ταυτόχρονα έχουμε τη δύναμη να αντιμετωπίζουμε απώλειες από την εμφάνιση ουσιωδών διαφορών στο εσωτερικό της που έχουν να κάνουν με τη φυσιογνωμία, τις θέσεις και τη λειτουργία της, την τοποθέτησή της απέναντι στην κυβερνητική πολιτική τη γενικότερη αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση (όπως για παράδειγμα αυτή συνοψίστηκε στον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ Ι).

Έχουμε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν ανάλογες τέτοιες δυσκολίες.

Και έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι αυτές δεν μειώνουν την πίστη και την επιμονή μας σε αυτό που κάνουμε και θεωρούμε δίκιο και συμφέρον για το λαό που θέλουμε να εκπροσωπούμε.

Έχουμε αποδείξει ότι η παράταξή μας είναι μια μεγάλη λαϊκή συσπείρωση, με ουσιαστικό ρόλο μέσα στο δήμο μας, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, που καθορίζει τη στάση της με βάση την ιστορία και τις θέσεις που με συνέπεια υπηρετεί.

Αυτό θα κάνουμε και τώρα.

Και θα διαψευστούν για μια ακόμη φορά οι Κασσάνδρες.

Ας ασχοληθεί καλύτερα ο Γιάννης Κωνσταντάτος με αυτούς που έφυγαν ή φεύγουν από την δική του παράταξη, που δεν είναι και λίγοι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.