Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕYΤΕΡΟ "ΔΩΡΟ" ΑΠO ΤΟ ΞΕΠΟYΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟY

Κλείνει ο 8ος παιδικός σταθμός του δήμου μας που βρίσκεται πάνω από την  εκκλησία της Αγίας Τριάδας Ελληνικού.


Πρόκειται για ένα όμορφο παιδικό σταθμό - μια μονοκατοικία με πολύ μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, με πράσινο και κήπο - που φιλοξένησε εκατοντάδες παιδιά του Ελληνικού όλα τα προηγούμενα χρόνια και που για να τον ανακαινίσει και να τον συντηρεί ο Δήμος είχε διαθέσει πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ!


Σε μια περίοδο που χρειαζόμαστε περισσότερους δημόσιους παιδικούς σταθμούς, με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό, για να ικανοποιούνται οι λαϊκές ανάγκες, στο δήμο μας κλείνει ο ένας από τους εννέα. Γιατί;


Γιατί βρίσκεται σε οικόπεδο μέσα στην έκταση του πρώην αεροδρομίου που χαρίζεται στον Λάτση, που είναι ένας εξέχων «επενδυτής» και θα μας φέρει την «ανάπτυξη».


Και επίσης γιατί ο Γιάννης Κωνσταντάτος δεν σκέφτηκε καν να διεκδικήσει την παραμονή του έστω για μια μεταβατική περίοδο μέχρι να βρεθεί μια καλή λύση, δεν έθεσε καν ανάλογο θέμα και δεν ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο.


Ενώ συνεχώς λέει ότι διεκδικεί πολλά και διάφορα από την κυβέρνηση και τον Λάτση, τα οποία θα κερδίσει στο μέλλον, τώρα που χάνουμε πράγματα που είχαμε, σπεύδει να συμμορφωθεί με «τας υποδείξεις» κυβέρνησης και «επενδυτή».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.