Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Η απόφαση που πάρθηκε το 2018 αλλά δημοσιεύτηκε πρόσφατα, αφορά την καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση του κ. Κωνσταντάτου από τους Χρήστο Κορτζίδη και Τάκη Κοροβέση, γιατί σε φύλλο της εφημερίδας της παράταξης τον Ιανουάριο του 2017 που αναφέρονταν στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, είχε γραφτεί οτι η δημοτική αρχή ζημιώνει το δήμο για χατήρι του Λάτση.
Αναμένουμε να οριστεί σύντομα στον Άρειο Πάγο η συζήτηση της αίτησης μας και αισιοδοξούμε ότι η αναίρεση μας θα γίνει δεκτή.
Σε κάθε περίπτωση η συχνή αναφορά της δημοτικής αρχής στον επικεφαλής της παράταξής μας ως καταδικασμένου συκοφάντη, είναι απαράδεκτη και άδικη, γιατί καμμία δικαστική απόφαση δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη αν δεν καταστεί αμετάκλητη.
Πέρα όμως από τη νομική διάσταση του ζητήματος, υπάρχει και η πολιτική.
Θα έπρεπε η δημοτική αρχή να είναι περισσότερο φειδωλή στις κρίσεις και στις εκφράσεις της, όταν καθημερινά αποδεικνύεται βάσιμη η ουσία της κριτικής μας απέναντί της.
Πάντως η επιμονή του κ. Κωνσταντάτου όχι απλώς να μας καταμηνύσει, αλλά και να ασκήσει αγωγή σε βάρος μας, ζητώντας αποζημίωση 350.000 ευρώ, για κάτι που αποτελεί νόμιμο δικαίωμα, δηλαδή για την άσκηση κριτικής στα πεπραγμένα του, αποδεικνύει την δυσανεξία του απέναντι στο δημόσιο έλεγχο και την ελευθερία του λόγου.
Ας μην έχουν καμία αυταπάτη ότι με αυτές τις μεθόδους μπορούν να φιμώσουν την παράταξη μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.