Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ


Διευθετούνται και τα τελευταία «εμπόδια» για την «εμβληματική επένδυση» στο Ελληνικό με τη διοίκηση να προχωρά στη μεταφορά του σταθμού απορριμμάτων από το πρώην αεροδρόμιο στο νεκροταφείο της Αργυρούπολης χωρίς να υπολογίζει την όχληση που θα δημιουργηθεί στους κατοίκους.
Αρνούμενος να συζητήσει το θέμα επί της ουσίας (στην τελευταία συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου), ο δήμαρχος επικαλέστηκε πως «δεν υπάρχει εναλλακτική» αφού ο επενδυτής έχει «σχέδια» και θυμήθηκε πως ο σταθμός είναι «παράνομος» και «δεν μπορεί να λειτουργεί μέσα σε ένα εργοτάξιο».
Ξέχασε όμως...
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας του, τον λειτουργούσε κανονικά στο σημείο που βρίσκεται σήμερα!
Στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού (τι και αν μετατραπεί σε εργοτάξιο) θα εξακολουθούν να λειτουργούν άλλες υπηρεσίες!
Η Δημοτική Συνεργασία έχει τοποθετηθεί εγκαίρως.
Θεωρεί ότι η μεταφορά του σταθμού θα δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία της υπηρεσίας και θα επιφέρει όχληση στους γύρω κατοίκους μιας και υπάρχουν σπίτια και αθλητικές εγκαταστάσεις σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.
Η πρεμούρα της διοίκησης να μεταφέρει το σταθμό απορριμάτων δεν δικαιολογείται. Εκτός και αν... κοιτάξουμε ξανά τα σχέδια «της μεγαλύτερης επένδυσης στην Ευρώπη».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.