Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ


Αναφορά προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής έκανε η παράταξή μας μέσω του δημοτικού συμβούλου Τάκη Κοροβέση, ζητώντας τον πειθαρχικό έλεγχο της δημοτικής αρχής.

Προχωρήσαμε στην συγκεκριμένη πράξη καθώς παρήλθε αρκετά μεγαλύτερο διάστημα του ενός μηνός, που προβλέπεται με βάση την νομοθεσία, για να λάβουμε γραπτή απάντηση σε ερωτήματά μας.
Συγκεκριμένα, στις 20/11/2019 με έγγραφό μας προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τον αρμόδιο υπηρεσιακό προϊστάμενο λέγαμε τα εξής:
«Ζητούμε να μας απαντήσετε εγγράφως για τις ενέργειες του δήμου στην αντιμετώπιση του προβλήματος μεγάλης συσσώρευσης κλαδευτικών και ογκωδών απορριμμάτων στο χώρο του σταθμού μεταφόρτωσης του δήμου μας και ειδικότερα:
-Πως αξιοποιείτε την 182/2019 απόφαση του Δ.Σ. (1/7/2019) συνεργασίας Δήμου – Ε.Δ.Σ.Ν.Α. για την παροχή υπηρεσιών λειοτεμαχισμού, μεταφόρτωσης και μεταφοράς υπολειμμάτων πρασίνου και ογκωδών και τη διάθεση – τροφοδοσία ανοιχτών σκαφών για τη μεταφορά τους;
-Πόσες ημέρες έχει απασχοληθεί ο λειοτεμαχιστής του ΕΔΣΝΑ;
-Πόσα κυβικά μέτρα απορριμμάτων έχουν απομακρυνθεί;
-Πότε προγραμματίζετε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να καθαριστεί ο χώρος;»


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.