Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑΙ ΤΟ ΤΡΟΥΜΠΑΡΙ


Τι συμβαίνει τελικά με αυτό που η δημοτική αρχή χαρακτηρίζει ως "στολίδι" και επίτευγμα της, το καφέ - εστιατόριο που λειτουργεί στο δημοτικό χώρο στο λόφο Τρουμπάρι; 

Όπου συχνά διοργανώνονται φιλικές τοπικές πολιτικές, παραταξιακές και προσωπικές εκδηλώσεις - δεξιώσεις;

Όπου ο επιχειρηματίας που το εκμεταλλεύεται απλώνεται και σε άλλες δραστηριότητες στο δήμο μας, όπως πχ το κυλικείο στο δημοτικό κοιμητήριο Αργυρούπολης;

Με την 135/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου εγκρίθηκε η ρύθμιση χρεών του εν λόγω επιχειρηματία, ύψους 111.745 ευρώ (βασική οφειλή χωρίς προσαυξήσεις) σε έως και 100 δόσεις, με βάση τον ν. 4611/2019.
Είχε προηγηθεί λίγους μήνες πριν η 34/2019 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με την οποία είχε εγκριθεί η ρύθμιση χρεών του ίδιου οφειλέτη, σε 24 δόσεις με βάση το ν. 4152/2013.
Στην ανωτέρω απόφαση αναφέρονται και άλλες προγενέστερες ρυθμίσεις χρεών του ίδιου οφειλέτη, οι όποιες απωλέσθηκαν για ουσιαστικούς ή τυπικούς λόγους!
Για την αναλυτική ενημέρωση μας επί του θέματος, καταθέσαμε ως παράταξη έγγραφα ερωτήματα προς τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Καληντέρη Γιώργο, με κοινοποίηση στην προϊσταμένη των Οικονομικών Υπηρεσιών.
Αξίζει να σημειώσουμε το εξής. Η πρώτη ρύθμιση, από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, ήταν το 2017 για 51.689 ευρώ, για να φτάσει το 2019 για 111.745.ευρώ! Φαίνεται ότι το πρόβλημα, που αφορά χρέη όχι μόνο από το Τρουμπάρι, που φαίνεται να συσσωρεύτηκαν σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, είναι συνεχές και διογκούμενο.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.