Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της παράταξής μας δηλώνουμε στην τιμή και στη συνείδησή μας, ότι κατά την άσκηση των καθηκόντων μας, θα υπηρετούμε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια, το δίκιο και το συλλογικό συμφέρον.
Αυτός είναι ο όρκος μας, πέρα από το τυπικό που προβλέπει ο νόμος και παρακαλούμε έτσι να καταχωρηθεί στο πρακτικό της ορκωμοσίας.

Σεβασμιότατοι μητροπολίτες, σεβαστοί πατέρες, προσκαλεσμένοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες,
Αναμφίβολα η δημοτική περίοδος που ξεκινά αύριο θα είναι κρίσιμη.
Η παράταξή μας θα προσπαθήσει και πιστεύουμε θα το κερδίσει στην πράξη, μέσα από τη δράση της, με τις ιδέες της, με τους ανθρώπους της, να έχει ένα σημαντικό, ένα καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Πάντα με θετικό πρόσημο για το δήμο μας.
Ως μια δύναμη υπεράσπισης της δημοκρατικής λειτουργίας του δήμου.
Ως μια δύναμη υπεράσπισης, ανάδειξης και διεκδίκησης όσων εκφράζουν το δημόσιο συμφέρον απέναντι στην ιδιωτική κερδοσκοπία και αυθαιρεσία, στην περίπτωση του Ελληνικού.
Ως μια δύναμη συμβολής στην εξεύρεση λύσεων στα μεγάλα προβλήματα της αυτοδιοίκησης όπως της γραφειοκρατίας και ασφυκτικής κηδεμονίας από την εκάστοτε κυβέρνηση, των οικονομικών της, της στελέχωσης των υπηρεσιών της, της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Ως μια δύναμη συμβολής στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για την άνθηση του πολιτισμού και του αθλητισμού στο δήμο μας, ιδιαίτερα της ερασιτεχνικής δημιουργίας.
Ως μια δύναμη που ο κάθε συμπολίτης μας θα αισθάνεται ότι μπορεί να απευθυνθεί σε αυτή για οποιοδήποτε πρόβλημα του, μικρό ή μεγάλο.
Ως μια δύναμη αντίθετη σε κάθε ρατσιστική, ξενοφοβική, ομοφοβική και φασιστική αντίληψη και πρακτική.
Με δυο λόγια ως μια δύναμη απέναντι στο σύστημα, απέναντι στην κυρίαρχη πολιτική όπως αυτή εκφράζεται κεντρικά και τοπικά.
Ως ένας ισχυρός πόλος συσπείρωσης δυνάμεων, αντίστασης και ανατροπής.
Από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε αυτή η αντιπαράθεση, η διαπάλη, να γίνεται με επιχειρήματα, με σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις και κυρίως με σεβασμό στους πολίτες.
Ευχόμαστε από καρδιάς, σε όλους τους εκλεγμένους του δήμου μας, τους κοινοτικούς συμβούλους, το δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους, να έχουμε υγεία και καλά μυαλά κατά την άσκηση των καθηκόντων μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.