Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΑ τον ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΡΙΖΟΥΝΤΟΣ, ΤΥΧΗΣ & ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ


Το θέμα έθεσε η παράταξή μας, μεταξύ άλλων, στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22/7.

Αφορμή ήταν η κοπή ενός μεγάλου δέντρου πριν λίγες μέρες, το οποίο ήταν υγιές και δεν δημιουργούσε κανένα πρόβλημα. Αναφέρθηκε επίσης η έλλειψη φροντίδας του συγκεκριμένου χώρου από το Δήμο, ότι τον περισσότερο καιρό είναι σημείο εναπόθεσης ογκωδών, μπαζών, κλαδεμάτων κλπ, ότι το προηγούμενο διάστημα εξαφανίστηκαν 2 παγκάκια που υπήρχαν εκεί.

Από τη μεριά της διοίκησης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κρητικός είπε πως δεν γνωρίζει ποιος και γιατί έκοψε το δέντρο, ότι θα το ερευνήσει και θα μας ενημερώσει. Επίσης είπε ότι πράγματι η εικόνα του χώρου δεν είναι καλή, ότι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, αλλά είναι δύσκολο γιατί οι περίοικοι έχουν συνηθίσει να πετάνε εκεί ότι και όποτε θέλουν. Δεν έδωσε δε καμία εξήγηση για τα παγκάκια που εξαφανίστηκαν.

Αναμένουμε την ενημέρωση και τις ενέργειες του αντιδημάρχου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.