Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ σε ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στο ΚΑΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ


Σωροί από ογκώδη δίπλα στους κάδους (στρώματα, έπιπλα, τζάμια, μπάζα) και κλαδέματα. Πεζοδρόμια γεμάτα ξερά χόρτα, σε ορισμένες περιπτώσεις και σκουπίδια. Αυτή είναι σε μεγάλο βαθμό η εικόνα στο Κάτω Ελληνικό. Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν χτες (01/08/2020).

Μια αρκετά μικρή αλλά πολύ όμορφη συνοικία του Δήμου μας, που έχει την ατυχία όπως φαίνεται, να μην ενδιαφέρεται για αυτήν η δημοτική αρχή, μιας και το πρόβλημα που περιγράφουμε παραπάνω δεν είναι πρόσκαιρο αλλά πάρα πολύ συχνό.


Τι έχει να πει στους κατοίκους της η διοίκηση του Δήμου; Ότι ανανεώνει τον εξοπλισμό της διεύθυνσης καθαριότητας και πρόσφατα παρέλαβε κλαδοθρυμματιστή; Αφήστε που δεν λέει ότι ο εξοπλισμός ανανεώνεται με δάνειο που πήρε ο Δήμος, ύψους πλέον των 2 εκ. ευρώ.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.