Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ή ΑΒΑΝΤΑ στη ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Σε προχθεσινή τηλεοπτική εκπομπή, το αίτημα της εκπαιδευτικής και γονεϊκής κοινότητας για σπάσιμο των σχολικών τμημάτων, ώστε να προστατευτεί η υγεία του πληθυσμού, χαρακτηρίστηκε (λόγω έλλειψης αιθουσών) ανέφικτο από τον κ. Κωνσταντάτο, που δήλωσε ότι δε θα πει ψέματα στον κόσμο, ενώ δε δίστασε να χρησιμοποιήσει και τον όρο: "λίγο λαϊκισμός". Στην ίδια εκπομπή τον ακούσαμε να χαρακτηρίζει τα σχολικά κτήρια του δήμου μας σύγχρονα, περιποιημένα, συντηρημένα και καθαρά!

✅ Άλλες εκδοχές εφαρμογής των ολιγομελών τμημάτων όπως οι διπλές βάρδιες (πρωί - απόγευμα) δεν αναφέρθηκαν καθόλου, ούτε από τον ίδιο ούτε κι από τη δημοσιογραφική ομάδα του τηλεοπτικού σταθμού... Αντίθετα του παρείχαν άφθονο χρόνο προβολής, προκειμένου να μας ενημερώσει πως οι συσκευασίες των τριών μασκών με το λογότυπο του δήμου (άραγε για ποιο λόγο;) έχουν διαφορετικά χρώματα... για τις δεσποινίδες (φράση που σαφώς αναπαράγει τα έμφυλα στερεότυπα!).

✅ Το προφανές που είπαν σε όλους τους τόνους ότι: "δεν υπάρχουν αίθουσες", 11 ή 18 μέρες πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, δεν αναιρεί την αναγκαιότητα εύρεσης βιώσιμων και αποτελεσματικών λύσεων. Δε δικαιολογεί επίσης την ολιγωρία της κυβέρνησης όλους τους προηγούμενους μήνες, από την Άνοιξη!

Αλλά για αυτά σιωπή!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.