Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ η ΕΚΔΗΛΩΣΗ για τον ΥΜΗΤΤΟ

 


Από τη Διαδημοτική Επιτροπή για την Προστασία του Υμηττού (στην οποία συμμετέχει η παράταξή μας) και συλλογικότητες/φορείς της Ηλιούπολης, είχε προγραμματιστεί εκδήλωση διαμαρτυρίας για την ερχόμενη Κυριακή 15/11.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν μέχρι 30/11, μετακινήθηκε για την Κυριακή 13/12 στις 11 πμ.

Η εκδήλωση αφορά στους επιζήμιους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για τη διατήρηση και επαύξηση του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) στον Υμηττό και τη δημιουργία νέου νεκροταφείου στον ίδιο χώρο.

Η αντίδρασή μας έχει σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος, του Υμηττού και της υγείας των κατοίκων γύρω από τις εγκαταστάσεις αυτές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ενώ η κυβέρνηση απαγορεύει κάθε συλλογική δράση και παρέμβαση με τη φυσική μας παρουσία, ταυτόχρονα μια χαρά προωθεί και παίρνει μέτρα που αφορούν τη ζωή μας, που είναι σε βάρος μας.

Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να μας απασχολήσει όλους, για να μην επιτρέψουμε τον περιορισμό/κατάργηση βασικών δημοκρατικών δικαιωμάτων μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.