Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΙΑ την ΕΝΤΑΞΗ στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

 


Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση με ταυτόχρονη επισύναψη των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο mail : aitimata@elliniko-argyroupoli.gr ή εναλλακτικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας, Αλεξιουπόλεως 27 στην Αργυρούπολη, (1ος όροφος) με την επισήμανση Αίτηση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Επισημαίνει ότι η περίοδος υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 (Ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικής αποστολής), ενώ προειδοποιεί ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές. Ζητά επίσης οι ενδιαφερόμενοι να υπογράφουν την αίτηση και να επισυνάπτουν το σύνολο των δικαιολογητικών αλλιώς αυτή θα απορρίπτεται.

Νομίζουμε ότι στις συνθήκες που ζούμε ο δήμος μας θα πρέπει να φροντίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και όχι να βάζει στενά χρονικά όρια (μέχρι 30 Νοέμβρη) και μάλιστα εν μέσω καραντίνας για την ένταξη στο ετήσιο πρόγραμμα του κοινωνικού παντοπωλείου.

Να αφήσει ανοιχτή τη δυνατότητα αυτή καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τι θα κάνει πχ κάποια οικογένεια που θα βρεθεί στην ανάγκη να απευθυνθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μετά τις 30 Νοεμβρίου; Θα πρέπει να περιμένει τον επόμενο χρόνο;

Να διευκολύνει στην υποβολή των δικαιολογητικών και να επικεντρώσει στο πως θα εγκρίνει και όχι πως θα απορρίψει αιτήσεις, έτσι ώστε να ωφεληθούν περισσότεροι συνάνθρωποί μας.

Να αυξήσει την ποσότητα και τα είδη που παρέχονται, για όσο διάστημα χρειαστεί!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.