Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ;


 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρατάξεις της αντιπολίτευσης μεταξύ των οποίων και η δική μας, έθεσαν ορισμένα ερωτήματα σχετικά με τις ενέργειες της διοίκησης για προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία αυτή την περίοδο.

Ερωτήθηκε ο δήμαρχος λοιπόν, τι ακριβώς έχει κάνει σχετικά με τις ανάγκες μαθητών σε εξοπλισμό που απαιτείται για την τηλεκπαίδευση, καθώς και για την καθαριότητα των σχολείων.

Η παράταξη μας έχει καταγγείλει εξ αρχής την προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης, να αναλάβει τις υποχρεώσεις της για την αντιμετώπιση της κρίσης λόγω κορονοϊού, σε σημαντικούς τομείς και κυρίως στα ΜΜΜ, στη δημόσια υγεία και στα σχολεία.

Απ την άλλη μεριά ο κ. Κωνσταντάτος, όχι μόνο δεν βρήκε το παραμικρό να προσάψει στην ΝΔ, αλλά εξαπέλυσε επίθεση, αποκαλώντας συλλήβδην όλους στην αντιπολίτευση ως λαϊκιστές, γιατι είχαμε την απαίτηση να ενδιαφερθεί ο Δήμος για μαθητές που αδυνατούν να καλύψουν βασικές ανάγκες.

Επιδόθηκε στη γνωστή του μέθοδο διαστρέβλωσης της πραγματικότητας για να αντιμετωπίσει την κριτική μας, λέγοντας ότι δεν μπορεί ο Δήμος να αντέξει οικονομικά την αγορά 5000 tablet (λες και του είπε κανείς ότι χρειάζεται μια τέτοια τεράστια ποσότητα), ξεσπώντας την ίδια στιγμή ενάντια στην νεολαία, γιατί τολμάει να βγαίνει βόλτα στο βουνό...

Δεν συνιστά λαϊκισμό κατά τον κ. Κωνσταντάτο, ούτε είναι οικονομικά ασύμφορο για τον Δήμο, το μοίρασμα χιλιάδων σημαιών σε μαθητές, ούτε το μοίρασμα στα σχολεία χιλιάδων σελιδοδεικτών με την φωτογραφία του.

Αντιθέτως, λαϊκισμό θεωρεί το να διατεθούν tablet σε όσους μαθητές αδυνατούν αυτή την στιγμή να τα αγοράσουν.

Τελικά αποδείχτηκε πως πέρα από την αντιπολίτευση, λαϊκιστής είναι και ο κ. Κατσαγώνης, δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β' θμιας Εκπαίδευσης, που ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι ανταποκρίθηκε σε αιτήματα σχολείων για 10 tablet (αμφιβάλουμε αν ο αριθμός αυτός ανταποκρίνεται στις υπαρκτές ανάγκες).

Για το πρόβλημα δε των ελλείψεων σε σχολικές καθαρίστριες, δεν βρήκε κουβέντα να πει ο Δήμαρχος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.