Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 


Υπάρχουν διάφορες δημόσιες (ελληνικές ή ευρωπαϊκές) κοινωνικές δομές/δράσεις υποστήριξης των άπορων. Που βέβαια θα έπρεπε να μην υπάρχουν καθόλου, αν απλά δεν ρήμαζαν την περιουσία και τη ζωή του λαού ξένοι και ντόπιοι καρχαρίες.

Μια τέτοια δομή είναι και το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών, συνδυάζεται με συνοδευτικά μέτρα τα οποία συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων και υλοποιείται στο σύνολο της χώρας.

Την ευθύνη και τον συντονισμό αυτής της υπηρεσίας την έχει η Περιφέρεια Αττικής και σε αυτό το πλαίσιο διανέμει τα αγαθά αυτά αναλογικά στους δήμους.

Ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης λοιπόν, θα μπορούσε να προβάλει λιγότερο τον εαυτό του στη συγκεκριμένη διανομή τροφίμων, να μην αφήνει ως συνήθως να εννοηθεί, πως και αυτή η κίνηση ανθρωπιάς είναι δική του πρωτοβουλία και όχι της Περιφέρειας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα τρέχει σ όλους τους δήμους, όπου οι δημοτικοί υπάλληλοι κάνουν το καθήκον τους και οι δημοτικές αρχές επιβλέπουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.