Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΟΣΒΟΛΗ στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ το ΞΕΠΛΥΜΑ της ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

 


Την ώρα που για μια ακόμα φορά τραβάμε ως Δήμος τα αρνητικά φώτα της δημοσιότητας για το «ατόπημα» του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου σχετικά με το γκράφιτι των ηρώων της Επανάστασης του 1821, ο ίδιος εμφανίζεται με περίσσιο θράσος λασπολογώντας εναντίον της παράταξης μας αντί τουλάχιστον να ζητήσει συγγνώμη από τον δημοκρατικό λαό του Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Είναι η δεύτερη φορά που ο δήμαρχος Γ. Κωνσταντάτος φέρνει ακροδεξιά στοιχεία (η πρώτη φορά ήταν η προσβλητική παρέλαση της ακροδεξιάς παραστρατιωτικής οργάνωσης 'Οδεύω' την 28η Οκτωβρίου) σε έναν δήμο δημοκρατικό και προοδευτικό, δημιουργημένο από πρόσφυγες.

Ίσως για τον κ. Κωνσταντάτο το νούμερο ένα εθνικής εμβέλειας διαδικτυακό site in.gr ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο αποκάλυψε το ακροδεξιό προφίλ του γκραφιτά Εύρυτου, προωθεί και αυτό τρομοκράτες, κομμουνιστές και αναρχικούς. Δυστυχώς για τον δήμαρχο τα ρατσιστικά, ομοφοβικά και αντικομμουνιστικά έργα καθώς και οι δημόσιες αλληλο - φιλοφρονήσεις μεταξύ του χρυσαυγίτη υπόδικου Γιάννη Λαγού και του γκραφιτά Ευρύτου τον διαψεύδουν και τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα σε ολόκληρο το πανελλήνιο.

Είναι ντροπή ένας «καλλιτέχνης» - γκραφιτάς ( Εύρυτος), που ασπάζεται τη ναζιστική ιδεολογία και βωμολοχεί εναντίον των προσφύγων, των ομοφυλόφιλων, των αριστερών και της ελληνικής αντίστασης να ζωγραφίζει τους εθνικούς ήρωες της ελληνικής επανάστασης του 1821. Είναι αδιανόητο πολιτικοί απόγονοι των δωσίλογων της κατοχής και των ταγματασφαλιτών να καπηλεύονται πατριωτικά σύμβολα και εικόνες, ενώ ταυτόχρονα άτομα φιλικά προσκείμενα στη Χρυσή Αυγή να προσποιούνται τους εθνικούς καλλιτέχνες.

Η πατρίδα δεν είναι πολιτικό εμπόρευμα κ. Κωνσταντάτε, ώστε να την πουλάτε λαϊκίζοντας και διαστρεβλώνοντας την ιστορία για λίγες ψήφους. Τελικά αποδεικνύεται ότι η ανικανότητα σας να διακρίνετε τον πατριωτισμό από τον εθνικισμό και τον φασισμό από τη δημοκρατία είναι το κυρίαρχο πολιτικό σας χαρακτηριστικό. Σας αφήνουμε να κυλήσετε και άλλο στον ακροδεξιό κατήφορο που έχετε επιλέξει, αλλά δεν θα σας αφήσουμε -σε καμία περίπτωση- να βεβηλώσετε την ιστορία της πατρίδας μας και του λαού μας.

Εσείς συνοδοιπόροι του Κ. Μπογδάνου και εμείς του Μανώλη Γλέζου. Εμείς θα είμαστε πάντα με την αλήθεια, την δικαιοσύνη και τη δημοκρατία. Οι συκοφαντίες και οι απειλές δεν μας αγγίζουν. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε άφοβα και αταλάντευτα με πίστη στις ιδέες μας, για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.