Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ σε ΚΥΤ & ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΑΠΟΥΣΕΣ οι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

 


Διοργανώθηκε από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ, την ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΥΜΗΤΤΟΥ και Φορείς/Συλλογικότητες της Ηλιούπολης χτες το πρωί, στο χώρο προς την είσοδο στο ΚΥΤ, λίγο πιο πάνω από το φανάρι στο τέρμα της Λ. Αργυρουπόλεως.

Κοινή συνισταμένη όλων που συμμετείχαν, ήταν η αντίθεση στην παραμονή και πολύ περισσότερο επαύξηση/επέκταση του ΚΥΤ που σχεδιάζει η κυβέρνηση, καθώς επίσης και στη δημιουργία νέου νεκροταφείου στον ίδιο χώρο.

Από όλους τους εκπροσώπους των συλλογικοτήτων που τοποθετήθηκαν στη συγκέντρωση, τονίστηκε η ανάγκη της ενημέρωσης και κινητοποίησης των πολιτών. "Δεν πρέπει να αφήσουμε τη διαχείριση των σοβαρών αυτών προβλημάτων, ούτε στη κυβέρνηση αλλά ούτε και στις δημοτικές αρχες, χωρίς τη δική μας δυναμική παρέμβαση" ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Η δέσμευση ήταν να συνεχιστούν το επόμενο διάστημα χωρίς επανάπαυση, οι προσπάθειες για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Η παράταξή μας συμμετέχει ενεργά στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ και στην ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΥΜΗΤΤΟΥ και συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της προς αυτή την κατεύθυνση.

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στους γύρω δρόμους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.