Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ: Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ στα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΟΣ

 



Μετά την πρόσφατη δραστική περικοπή της ορθοπεδικής εφημερίας, έρχεται μια νέα εξέλιξη που αν γίνει πράξη θα αλλάξει το χαρακτήρα του όπως τον γνωρίζαμε μέχρι τώρα:

ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων/επενδύσεων στο νοσοκομείο!

Αυτό θα σημάνει ιδιωτικοποίηση, νέα επιδείνωση και απομάκρυνση του Ασκληπιείου από την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών για δημόσια, δωρεάν, υψηλού επιπέδου υγεία.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου είναι "επί ποδός" για να αποτρέψουν κάτι τέτοιο.

Στην Γενική Συνέλευση του σωματείου τους συμμετείχε και αντιπροσωπεία της παράταξής μας από τον Χρήστο Κορτζίδη και την Γεωργία Αδαμίδου.

Για άλλη μια φορά "έλαμψε δια της απουσίας της" η δημοτική αρχή.

Αλήθεια τι τους εμποδίζει, όχι απλά να τοποθετηθούν (ούτε αυτό δεν κάνουν) αλλά και να υπερασπιστούν στην πράξη, με συγκεκριμένες ενέργειες, ένα θεμελιώδες δικαίωμα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών του Δήμου μας.

Το θέμα του Ασκληπιείου θα μας απασχολεί έντονα το επόμενο διάστημα, είναι πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα, μας αφορά άμεσα όλες και όλους και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το δελτίο τύπου του σωματείου των εργαζομένων του Ασκληπιείου εδώ  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.