Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ η ΑΓΩΓΗ, να ΠΡΟΤΑΞΟΥΜΕ το ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ των ΠΟΛΙΤΩΝ

 


Η παράταξή μας πιστεύει ότι η αγωγή του Δήμου Γλυφάδας κατά του δήμου μας, με την οποία διεκδικεί δημοτικές μας εκτάσεις, όπου μεταξύ αυτών βρίσκονται αθλητικές εγκαταστάσεις στις οποίες στεγάζεται εδώ και δεκαετίες ο Α.Σ.Σουρμένων, αλλά και υπηρεσίες του δήμου μας, είναι λαθεμένη και απαράδεκτη.

Δεν κάνει τίποτα άλλο από το να τροφοδοτεί το κλίμα αντιπαράθεσης που υπάρχει τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στους δήμους μας, ενώ το κοινό συμφέρον των πολιτών απαιτεί συνεργασία στη βάση της ισοτιμίας και του αμοιβαίου σεβασμού.

Καλούμε τον Δήμαρχο Γλυφάδας να επανεξετάσει το ζήτημα και να ανακαλέσει την αγωγή.

Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις του γειτονικού δήμου, κάθε δημοτικό σύμβουλο, να σκεφτούν και να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την έναρξη ενός καλόπιστου διαλόγου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει, δηλαδή η οριοθέτηση/ανάπλαση του ρέματος Ευρυάλης, παίρνοντας υπόψη τα πραγματικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί εδώ και δεκαετίες και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου σε μια όμορφη ζώνη πρασίνου, χωρίς καμία άλλη χρήση, που θα χαίρονται οι κάτοικοι και των δύο δήμων.

Αυτό είναι το συμφέρον όλων μας και έτσι πρέπει να κινηθούμε δημοτικές αρχές, δημοτικά συμβούλια, παρατάξεις, εμπλεκόμενοι φορείς και πολίτες.

Σε κάθε περίπτωση θα συμμετέχουμε ενεργά σε οποίες ενέργειες χρειαστεί να γίνουν για την διασφάλιση της δημοτικής περιουσίας και των εγκαταστάσεών μας.

Για την παράταξή μας που διαχρονικά έχει προσφέρει τόσα πολλά, γενικότερα αλλά και για τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις και την στήριξη του Α.Σ.Σουρμένων, αυτό είναι αυτονόητο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.