Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΥΦΛΑ ΝΑ 'ΧΕΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ



Η προχθεσινή ανακοίνωση της Ενωμένης Πόλης είναι γεμάτη από ανυπόστατες, δηλαδή κατασκευασμένες κατηγορίες σε βάρος της παράταξής μας και του επικεφαλής της.

Με το γνωστό ύφος που χαρακτηρίζει την παράταξη αυτή:

Ισχυρίζεται ότι είμαστε υποχωρητικοί απέναντι στο Δήμαρχο Γλυφάδας και έτοιμοι να διαπραγματευθούμε τη δημοτική μας περιουσία μαζί του. Την στιγμή που τίποτα τέτοιο ούτε λέγεται ούτε υπονοείται στην ανακοίνωση μας, το αντίθετο μάλιστα.

Αυτό το "εξηγεί" λέγοντας ότι είμαστε πολιτικοί συνοδοιπόροι του. Αυτοί που στηρίχθηκαν και στηρίζονται από το ίδιο πολιτικό κόμμα τη ΝΔ, που έχουν την ίδια γραμμή για το κορυφαίο ζήτημα της περιοχής μας, την επένδυση στο Ελληνικό, όπου οι ιδιώτες αρπάζουν 6,2 χιλ στρέμματα δημόσιας περιουσίας.

Μας κάνουν κριτική γιατί δεν έχουμε ήδη ξεκινήσει κινητοποιήσεις για το πρόβλημα. Αυτοί που στην περίπτωση του ΚΥΤ και του διαδημοτικού νεκροταφείου στον Υμηττό, μας κατηγορούσαν ότι ήμασταν διασπαστές όταν είχαμε βάλει πανό στην πόλη και είχαμε συμβάλλει στη δημιουργία διαδημοτικής/διαπαραταξιακής επιτροπής αγώνα, μήνες μετά τις σχετικές αποφάσεις του δημοτικού συμβούλιου τις οποίες οι ίδιοι δεν υλοποιούσαν.

Και ολοκληρώνει με το απίστευτο, οτι αυτοί σέβονται περισσότερο από εμάς το έργο του αείμνηστου Κώστα Κορτζίδη και την ιστορία των Σουρμενιωτών.

Είναι τόσο κραυγαλέα η διαστρέβλωση των θέσεων μας που αντί περισσότερων παραθέτουμε δύο διευθύνσεις όπου μπορεί όποιος/α θέλει να διαβάσει την ανακοίνωσή μας και την ανακοίνωση της Ενωμένης Πόλης.

https://www.facebook.com/180428358968461/posts/1500408360303781/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4487650704602902&id=561991797168832

Θέτουμε επίσης δύο εύλογα ερωτήματα:

Γιατί τα λένε όλα αυτά ενώ στην πραγματικότητα γνωρίζουν πολύ καλά ότι η παράταξή μας είναι ξεκάθαρη και αδιάλακτη όσον αφορά στην υπεράσπιση της δημοτικής μας περιουσίας και ενώ υποτίθεται ότι επιθυμούν να είμαστε όλοι μαζί απέναντι σε αυτό το πρόβλημα;

Γιατί δεν αναφέρονται καθόλου στο πραγματικό πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε με τον γειτονικό δήμο και που είναι η οριοθέτηση/ανάπλαση του ρέματος Ευρυάλης, παίρνοντας υπόψη τα πραγματικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί εδώ και δεκαετίες και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου σε μια όμορφη ζώνη πρασίνου, χωρίς καμία άλλη χρήση, που θα χαίρονται οι κάτοικοι και των δύο δήμων;

Η ζωή δείχνει τι είναι ο καθένας και η καθεμία.

Εμείς πάντως, που όπως λένε δεν σεβόμαστε το έργο του αείμνηστου Κώστα Κορτζίδη και την ιστορία των Σουρμένων, είμαστε εδώ.

Ήμασταν και πριν από αυτούς, θα είμαστε και μετά από αυτούς, πάντα με θετικό πρόσημο στην παρουσία και δράση μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.