Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΑΚΑΡΙ να ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ/ΟΙ με την ΑΓΑΠΗ και ΠΡΟΣΦΟΡΑ της ΖΙΛΙΑΣ

 


Η Ενωμένη Πόλη, έφτασε στο σημείο να κάνει ανάρτηση στο fb, με το γνωστό της ύφος, για να επιπλήξει την παράταξή μας, μιλώντας μάλιστα για τελευταία προειδοποίηση, γιατί δήθεν η Ζίλια που είναι μέλος μας, δημιουργεί προβλήματα με τη συμπεριφορά και παρουσία της στο βουνό.

Μιλάνε για έναν άνθρωπο με καθημερινή φροντίδα των αδέσποτων, με κατάθεση ψυχής και προσωπικό κόστος για τη σίτιση και περίθαλψή τους και συνεχούς παρουσίας στο βουνό, πολύ κοντά στο οποίο κατοικεί.

Ίσως να τους ενοχλεί το γεγονός ότι έχει το θάρρος της γνώμης της και στηλιτεύει τους αρμόδιους για ότι στραβό βλέπει στους τομείς αυτούς.

Η διοίκηση του δήμου αντί να στοχοποιεί και να απειλεί ανθρώπους που μόνο καλό κάνουν, οφείλει να συμβουλεύει αυτούς που βοηθούν στη προστασία του βουνού, να αντιμετωπίζουν με την πρέπουσα ευγένεια τους πολίτες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.