Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΤΩΧΟΣ ... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

 


«Είμαστε ένας φτωχός δήμος».

Μ' αυτή την φράση προσπάθησε να δικαιολογήσει ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, την άρνησή του για την αύξηση των εργατοωρών των σχολικών καθαριστριών του δήμου μας.

Την ίδια στιγμή όμως περνάει μέσω της οικονομικής επιτροπής, πίστωση ποσού 2.500€ για την συμμετοχή του ίδιου στο Φόρουμ Ολυμπία στο Ζάππειο.

Ένα φορουμ όπου διάφορες προσωπικότητες της κεντρικής πολικής σκηνής, της αυτοδιοίκησης και εταιριών, θα ανταλλάξουν απόψεις, για τις πόλεις της χώρας, όπου ο δικός μας δήμος, θα κάνει τον χορηγό.

Είναι αδιανόητο σε μια συνάντηση πολιτικών παραγόντων απ όλη την Ελλάδα, με την κρίση να γιγαντώνεται και τον δήμο να στενάζει, ο κ. Κωνσταντάτος να ξοδεύει χρήματα για τις δημόσιες σχέσεις του και την πολιτική προβολή του.

Αν πραγματικά υπήρχε σε αυτό το Φορουμ κάποιο ενδιαφέρον, θα μπορούσε απλά να παρακολουθήσει τις ομιλίες, όπως θα κάνουν άλλοι δήμοι και να μην χρεώσει τον δήμο με 2.500€ κάνοντας τον χορηγό!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων. 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Την αυτοδιαχειριζόμενη κατασκήνωση της Αγίας Βαρβάρας Αργυρούπολης,  στον Άγιο Εύβοιας επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας, Χρήστος Κορτζίδης, και ο Γιώργος Κοκκίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό της παράταξης.