Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

 


Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής αντί να αφουγκραστούν και να κατανοήσουν τα δίκαια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας σε σχέση με την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας και καύσης απορριμμάτων στο Σχιστό, εντείνουν την αστυνομοκρατία και καταστολή, οδηγώντας το Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκο στο αστυνομικό τμήμα Περάματος.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, οδηγήθηκε σήμερα Τετάρτη 27-10-2021 στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος για να απολογηθεί επειδή διεκδικεί καλύτερες συνθήκες υγείας και ποιότητας ζωής για τους κάτοικους αυτής της πόλης και απέκλεισε με οχήματα του Δήμου το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό.

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΙΡΕΤΩΝ εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση του στο Δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους και όλους τους κατοίκους που αγωνίζονται για να μην υποβαθμιστεί περισσότερο η ποιότητα ζωής τους για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια της Περιφέρειας Αττικής και τα συμφέροντα των μεγάλων εργολαβικών συμφερόντων.

Καλούμε τους αιρετούς και τους πολίτες της Αττικής σε αγωνιστική κινητοποίηση ενάντια στα σχέδια της Περιφέρειας Αττικής για να σταματήσει το περιβαλλοντικό έγκλημα που σχεδιάζουν.

Τη Δευτέρα 01/11 συγκεντρωνόμαστε μαζικά στις 9:00 π.μ. έξω από το ΣΜΑ του Σχιστού για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε κείνους που θέλουν να υποβαθμίσουν τις ζωές των κατοίκων του Κερατσινίου της Δραπετσώνας και όλης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Να συνδέσουμε τον αγώνα των κατοίκων του Κερατσινίου-Δραπετσώνας με αυτόν της Δυτικής Αττικής που εδώ και χρόνια αγωνίζονται για την αποτροπή της επέκτασης και το κλείσιμο της χωματερής της Φυλής.

Ό,τι και να κάνουν Κυβέρνηση, Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και διοίκηση του ΕΔΣΝΑ, τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν οι κάτοικοι της Αττικής και όχι τα εργολαβικά συμφέροντα που αυτοί υπηρετούν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.